Jodenhaters en censuurplegers bij Parijs-demonstratie

Nee, ik heb het niet eens over het Front National. Maar afgevaardigen van de regeringen van Turkije, de Palestijnse gebieden en Rusland.

Vandaag zou de dag moeten worden van de grootste solidariteitsdemonstratie die de wereld in een hele lange tijd gezien heeft. Amper een halve week geleden werden op de redactie van Charlie Hebdo en in een Joodse supermarkt – beide in Parijs – 16 mensen gedood. In de Joodse supermarkt om het domme feit dat het ‘Joods’ was, en bij Charlie Hebdo vanwege cartoons die niet op prijs werden gesteld door moslimterroristen.

De demonstratie van vandaag in Parijs zou er dus één moeten worden voor de vrijheid. Voor de vrijheid van godsdienst, en zelfs voor de vrijheid van meningsuiting. Omdat die twee essentiële onderdelen van de Westerse liberale democratieën nu onder druk staan, heeft zich dan ook een stoet van hoogwaardigheidsbekleders uit met Frankrijk bevriende landen aangemeld. David Cameron loopt mee, maar ook Angela Merkel, Mariano Rajoy van Spanje, Matteo Renzi van Italië en onze eigen Mark Rutte. Ook de politieke leiders van alle Franse bewegingen lopen mee, behalve het Front National dat geweerd wordt. Dat juist de partij die kritiek op de islam niet schuwde wordt weerhouden van deelname aan een solidariteitsevenement tegen de moord op islamcritici is zeer, zeer discutabel.

Maar wat misschien nog wel bevreemdender is, is wie er vervolgens wél zijn uitgenodigd: namens Rusland is minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov in Parijs. Voor alle duidelijkheid: Lavrov is al jaren één van de naasten van dictator Poetin. Onder het bewind van laatstgenoemde worden stekkers getrokken uit tv-zenders en kranten van de oppositie, en wie een al te grote mond heeft tégen het Sovjetbeleid van de Kremlinbewoner, kan rekenen op een nepproces en een enkeltje Siberië. Als je geluk hebt, en niet gewoon wordt doodgeschoten of een portie vergif voorgeschoteld krijgt.

Ook te gast zal zijn Ahmet Davutoglu; de luitenant van president Erdogan. Ook deze regering heeft niets op met persvrijheid, en is Europees kampioen journalisten gevangen zetten. Davutoglu had zelfs het botte lef Nederlandse journalisten op te pakken met een onzinaanklacht terwijl onze Bert Koenders daar in het land was. Cartoons die Erdogan zelf bespotten worden daarnaast aangepakt met publicatieverboden en torenhoge boetes. Daarnaast viert ook het antisemitisme weer hoogtij in Turkije, wat natuurlijk op gespannen voet staat met het bezoeken van een demonstratie mede om afschuw uit te spreken over een anti-Joodse misdaad.

Dat laatste geldt ook voor Mahmoud Abbas, die namens de Palestijnse gebieden zijn opwachting maakt in Parijs. Zijn partij Fatah heeft zich zo vaak schuldig gemaakt aan anti-Joodse propaganda en het verheerlijken en zelfs uitoefenen van antisemitische terreur dat iedereen de tel is kwijtgeraakt hoe vaak dit zich heeft voorgedaan.

Heel erg jammer. Want dit grootse protest van aanstaande middag wordt hiermee een perverse vertoning van hypocrieten, corrupten, en haatdragenden. Hoeveel solidariteit wordt uitgestraald is nog maar de vraag.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

42 reacties

 1. ludovic

  ‘. Want dit grootse protest van aanstaande middag wordt hiermee een perverse vertoning van hypocrieten, corrupten, en haatdragenden. Hoeveel solidariteit wordt uitgestraald is nog maar de vraag’

  ook jullie horen hier dus thuis

  JE SUIS GIRT

 2. Kuifje

  Inderdaad , het protest is een vertoning van hypocrieten.

  Allemaal krokodillentranen. . .

  https://ejbron.files.wordpress.com/2015/01/screenshot_1422.png

 3. Willie.F

  namens Rusland is minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov in Parijs. Voor alle duidelijkheid: Lavrov is al jaren één van de naasten van dictator Poetin. Onder het bewind van laatstgenoemde worden stekkers getrokken uit tv-zenders en kranten van de oppositie, en wie een al te grote mond heeft tégen het Sovjetbeleid van de Kremlinbewoner, kan rekenen op een nepproces en een enkeltje Siberië. ……………..
  Maar wat heeft dit met joden haters te maken Tim gezien de kop van het artikel.
  Je moet toch echt in bv Zweden en Frankrijk zijn waar Joden massaal het land uit vluchten.
  En wat dacht je van Wilders die Jodenhaters bestrijd in dit land en het ene proces na het ander om de oren krijgt nu je het toch hebt over nep processen.

  1. Future

   Abbas is de jodenhater in deze. Maar je hebt gelijk ook Zweden en Frankrijk, maar die hebben het minder expliciet als Abbas uitgebracht.

  2. Nico

   Antisemitisme behoort bij het traditionele Russische gedachtengoed zoals Poetin dat voorstaat. Niet voor niets is het woord “pogrom” een Russisch woord en zijn de meeste Russische joden naar Israël vertrokken toen de grenzen opengingen.

 4. Jasterke

  Er werd een nieuwe “Charlie” doodgeschoten,
  vandaag, gewoon op het Champs-Élysées…
  hij behoorde Volks-verraderlijk wel tot de Groten
  maar daar zat Mo vandaag bepaald niet mee !
  .
  want Mo had strikte orders meegekregen
  van d’een of andere grote Tulband-baas
  die gaf hem voor ’t Hiernamaals vast zijn zegen
  want kon dus zélf vandaag niet mee…helaas !
  .
  en de scherpschutters stonden allemaal voor joker
  in vol ornaat op ieder mooi platdak…
  en EINDELIJK drong hier-en-daar de kennis in de koker:
  Óók Charlie heten, helpt geen ene zak !!!

 5. aquarius

  Ja de hypocrisie viert hoogtij .
  Morgen proberen ze weer om iedereen de mond te snoeren die durft te zeggen dat het allemaal aan de islam ligt.
  Wij moeten steeds schuldig worden bevonden .

 6. Gielah

  Vijanden van de vrijheid die mooie sier maken mét de vrijheid…. zo komt het toch wel een beetje over.
  Netanyahu loopt ook mee.
  Ik vind dat een beetje jammer.
  Niet alleen omdat hij daarmee, meer dan wie ook, een veiligheidsrisico neemt.. maar ook omdat hij eigenlijk niet in dit gezelschap van politici past.

  Wat de meelopende burgers aangaat… ach… velen van hen zullen hele goede redenen hebben om mee te lopen.

  Ik kijk een en ander dus met wat gemengde gevoelens aan.

  1. Jacobus

   Netanyahu is leider van een bewind dat in strijd met het internationale recht een vieze oorlog voert tegen het Palestijnse volk, het grondgebied van dat volk rooft en tegelijkertijd een racistische apartheidspolitiek voert.
   Inderdaad, hij hoort op die herdenking niet thuis.

   1. VVM

    Ten eerste bestaat er geen Palestijns volk, het zijn zwerfarabieren die zich hebben laten ophitsen door die theedoek dragende terrorist Arafat om zich Palestijn te gaan noemen destijds, er is geen land geroofd door Israël en een racistische apartheidspolitiek wordt er ook al niet gevoerd door de zwaar bedreigde enige democratische staat Israël in het Midden Oosten.

    Wie heeft je al die anti-semitische leugens in je oor gefluisterd?

    1. Jacobus

     De retorische oplossing van racisten om mensen te kunnen vervolgen, te discrimineren en ze burgerrechten te ontnemen is ze zodanig te kwalificeren dat ze geen burgerrechten verdienen.
     Daarom noemt VVM Palestijnen ‘zwerfarabieren’, alsof het niet gewoon mensen die zijn die al decennialang daar wonen, kinderen krijgen en proberen iets van hun leven te maken. Het zijn volgens VVM zwerfarabieren, een rechteloos zwervend volk dat je naar believen hun land kunt afpakken en deporteren. Ze hebben immers geen rechten.

     Die retorica is overigens eeuwenoud. Hitler noemde Joden ratten, ongedierte dat je moet ruimen. Om die reden worden ook op dit blog moslims generaliserend aangeduid als ratten, wormen en ongedierte. Die retorische stap maakt het logisch om ze burgerrechten te ontzeggen, ze te discrimineren en te vervolgen.

     Deze perverse verloedering, deze dehumanisering, is overigens ook salonfähig gemaakt door Wilders die generaliserend (hij spreekt dan echt niet alleen over criminele moslims) moslims aanduidt al ‘stemvee’ met ‘kopvodden’.

     Wie oren heeft die hore: deze verloedering is de opmaat van ellende. Een beschaafd en verstandig mens houdt zich er verre van.

   2. Future

    Jacobus,

    Je begrijpt er helemaal niets van. Racistisch kan het daar in Israel niet zijn, dit omdat de arabieren en de israeliers (over het algemeen) Caucasiers zijn, en tot die subklasse behoren, maar niet tot de Caucasische blanke subklassen van Europa, de Ashkenazi misschien uitgezonderd.

    De apartheidpolitiek zou bordjes betekenen met voor zwarten verboden, naar het voorbeeld van zuidafrika en amerika in 50 jaren, dat is daar ook niet van pas. Afrikaanse ethiopische israeliers, chinezen israeliers kunnen gewoon meedoen. Als je het over religieuze discriminatie hebt, dan ben je ook onjuist van christenen, druzen en moslims kunnen vrij leven in israel, dat wil zeggen als ze geen trammelant maken, en erger bomaanslagen.

    Nee, het is goed dat Israel daar is. De politiek hier zet ook duizenden asielzoekers in gehuchten en dorpen ” om de racist eruit te slaan”. Zo kun je de komst van Israel opvatten, die meehelpt de “racist ” uit de Arabische moslims te slaan.

    1. Jacobus

     Het is een ongemakkelijke waarheid, Future, maar ik adviseer je even bij te lezen over dit onderwerp. Israël is wel degelijk een keiharde apartheidsstaat, en dat is niet de enige schending van het volkenrecht waaraan deze staat zich schuldig maakt.

     http://cult.thepostonline.nl/2014/05/05/israel-een-apartheidsstaat/
     Deze misstand is een van de belangrijkste oorzaken waarom we nu met islamitisch terrorisme te maken hebben. Israël staat in het Midden Oosten symbool voor het optreden van het Westen: bezetten, leegroven, bombarderen, verdeel en heers en steunen van smerige dictaturen. Het geeft de islamitsiche terroristen een perfect argument om aanslagen te plegen en als we niet bereid zijn deze samenhang te zien geldt de regel dat wie wind zaait storm zal oogsten.

     1. Skogen

      U bent echt te jong of niet intellectueel genoeg om de geschiedenis goed te lezen.
      Om het qua tijd niet te ver terug te laten beginnen, leer maar eens de palestijnse kwestie vanaf 1947. En lees het dan ook eens vanuit meerdere standpunten.
      Als uw buurman u dreigt te doden, als hij kan, deelt u dan de voordeur met hem??

     2. J.C.

      U realiseert zich dat het een vraag was van het Palestinacomité of Israël een apartheidsstaat is?

      Vraag is natuurlijk of wij de werkelijke situatie in Israël van deze club (belanghebbenden) voorgeschoteld krijgen? Het verdedigen (lees negatief dramatiseren) van de positie van de (?) Palestijnen is immers hun boterham.

     3. Gielah

      Jacobus grossiert in ongemakkelijke waarheden.
      Leugens dus.
      Als u er niet meteen intuint… gaat hij hooghartig doen en u bejegen alsof u óf erg dom, óf erg slecht bent…. en of hij mijlenver boven u verheven is.

      Het is een trucje.
      Dat léren ze.
      En wie het van zichzelf al bezaten, lopen een goede kans zowel narcistisch als autistisch te zijn en zich af te vragen of hun medicatie niet eens opnieuw moet worden bijgesteld.

     4. JanvanEechoud

      Wat een verschrikkelijk slechte genocideplegers zijn die joden toch!
      Zo’n groot leger met de beste wapens…. en dan zúlke resultaten?
      En dan nóg… bij die 2000 doden zat geen één palestijnse strijder?
      Wat een éikels zijn die mensen van de IDF. ….
      mvg 😉

   3. latraviata

    Ik lees af en toe jouw belachelijke antwoorden, maar met deze heb je toch echt mijn grenzen overschreden.
    Het M.O en Noord Afrika staan in brand duizenden mensen laten het leven onder het juk van hun islamitische machthebbers/terroristen, niet alleen christen en joden maar ook moslims. En jij hebt het lef het over ‘het gekwelde Palestijnse volk’ te hebben. Die zelfbenoemde slachtoffers (islamitische folklore overigens), zij die menselijke schilden gebruiken, het volk dat in de afgelopen deccenia vertienvoudigd is? Je bent niet alleen schaamteloos, je bent volkomen verdwaasd!!
    Ooit in een islamitisch land gewoond, ben je ooit in Israel geweest? Nou, ik wel en lang voordat de grote migrantenstrrom op gang kwam en ook nog recent. Voordat je meent de geschiedenis te moeten herschrijven, lees jezelf eens fatsoenlijk in, voordat je weer met je misselijkmakende PC schijnheiligheid aankomt.

    1. Jacobus

     Er stierven in deze vieze oorlog de laatste decennia duizenden burgers van dat Palestijnse volk. Ik vind het, eerlijk gezegd, nogal een gotspe deze mensen aan te duiden als ‘zelfbenoemde slachtoffers’.

     1. latraviata

      Doordat ze door hun eigen machthebbers, gebruikt werden als menselijk schild ja inderdaad.

   4. Skogen

    Wat bent u toch een racist, dat u te pas te onpas racisme aanvoert. Iemand die vol racisme zit, heeft het voor in de mond.

  2. Future

   Ik ben het met je eens. Met Netanyahu en Abbas, lokt het ook nog aanvallen uit. Tevens kan hierdoor de reden worden afgeschoven naar het israel/palestijn conflict. Het verbaast mij ook waarom Hollande Israel belde, omdat het Franse joden zijn. Zo wordt de indruk gewekt alsof joden en israeliers een en hetzelfde zijn. Het zijn Fransen en ook Joden. En rusland had helemaal niet hoeven te komen. Dit moest slechts een Fransche aangelegenheid moeten zijn, maar ik denk dat ze afleiding nog waren zodat niemand keek naar de leiders droge ogen.

 7. Willie.F

  In de EU vechten twee groepen om een Moslimbeen, naar elkaar afgeslacht te hebben gaat de Islam er lachend mee heen.

 8. Ongemakkelijk

  Lezers, trek hieruit de les: zo werkt de samenwerking van landen, lees diplomatie. Men verdoezelt de conflicten om “on speaking terms” te blijven. Een streep in het zand trekken “tot hier en niet verder”, in prachtig Spaans aqui no mas willen ze niet.
  Zo werkt het in de EU ook. Alleen in een zeer uitzonderlijk geval zal men nee zeggen. Eerder sluit men compromissen die in eigen nadeel (en van de bevolking) werken, dan bestaand conflict aan de oppervlakte te laten komen. Diplomatiek het dat dan ook. Vooral Duitsland is in eigen belangen weggeven in belang van de lieve vrede een meester. Dat is ook de belangrijkste oorzaak waardoor de EU slecht functioneert.
  Door de diplomatie krijg je ongrijpbare situaties. Dat Turkije bij deze demonstratie is. Maar nu komt de nuance, we willen wel dat moslims uiting geven aan hun bezwaar tegen het vermoorden van tegenstanders. Vanuit die optiek is het goed dat Turkije aanwezig is. Maar ja, je voelt aan je water dat Turkije met heel andere motieven aanwezig is.
  De aanwezigheid van Rusland en Turkije (en gedwongen afwezigheid van Marine le Pen) ondermijnt wel de geloofwaardigheid van de organisatoren.
  Maar al met al is het goed dat veel gewone mensen de straat op gaan. En ook is het goed dat Rutte aanwezig is.

 9. Limburgse Kuifje

  Het is maar te hopen dat er vanmiddag niks ernstig daar gebeurd. Wereldoorlog I is ook ontstaan uit een incident. En al die wereldleiders nu daar bij elkaar en zoveel van die islamcellen in de buurt. Ik houd mijn hart vast.

 10. 4Duwertje3

  De fam. Le Pen staat bij mij niet op plaats 1, maar als je zoals de minister president van Frankrijk benadrukt dat de eenheid bewaard moet blijven, de natie mag niet uiteen vallen, als we willen verzoenen, houdt dit voor mij in dat ook de partij van Marie Le Pen een officiële uitnodiging had moeten krijgen. Wel zeggen dat Marie Le Pen aanwezig mag zijn in de demonstratie en dat ze geen gevaar zou lopen is de grootste onzin, een toppunt van hypocrisie en deze houding van het politiek establishment zegt mij, dat als de storm is gaan liggen, precies op dezelfde manier doorgemodderd gaat worden.

  1. JanvanEechoud

   @ 4D.
   Misschien moet je toch nog eens wat meer onderzoek doen naar uitspraken van de LePen’s?
   Als je dan de juiste vertalingen ui t het Frans neemt, zul je nog verbaasd staan.
   Mvg.

 11. Anna

  Lopen de EU dictators ook niet mee? Ze zullen in Europa de Russen nog heel hard nodig hebben. Zij vechten al decennialang tegen de islam.
  Dat Obama niet meeloopt met zijn onfrisse vriendjes uit Qatar en Saoedi-Arabië. Hij heeft pas nog een grote wapendeal gesloten van bijna 50 miljard met zijn SA broeders. Kunnen ze in de toekomst ISIS helpen om Europa plat te bombarderen. Bewapend door de Amerikanen.Ze maken zich nu druk om persvrijheid, alsof we die wel hebben in Europa. Alle critici worden de kop eraf gehakt. De president van Frankrijk de socialist Hollande verbood Marine le Pen om in de stille tocht mee te lopen. Democratie en vrijheid van meningsuiting roepen de grootste hypocrieten. De echte grootste en gevaarlijkste jodenhaters zijn welkom.
  Intussen zijn moslims in Europa bezig alle Joden uit Europa te jagen.

 12. Cresto

  Over de lijken van de 20 slachtoffers probeert de Franse regering van de socialist Hollande uit de gebeurtenissen van afgelopen week politieke munt te slaan. Vandaar het mediaspectakel (ook de NOS zendt het live uit) dat uiteraard des te groter wordt naarmate er meer ‘grootheden’ mee lopen in de mars. Dus worden er regeringsleiders uitgenodigd, die met de zaak zelf niet direct van doen hebben.

  In dit PS-‘feestje’ is de grootste concurrent (Marine le Pen) uiteraard niet welkom, dus die kreeg te horen dat ze beter weg kan blijven. Ik denk dat vele Fransen deze hypocriete houding van Hollande (oproepen tot eenheid en tegelijk partijen uitsluiten) feilloos doorzien. Absentie vanmiddag zal de FN daarom niet schaden, maar de PS zal wel stijgen ten koste van de UMP van Sarkozy.

 13. WWW

  Lavrov is een echte diplomaat. Ik heb hem nog nooit op een leugen betrapt. Hij is volgens mij de enige die met een beetje fatsoen Rusland kan vertegenwoordigen.

 14. Der Cherusker

  Als Abbas de grote anti semiet en moordenaar en terroristen leider meeloopt alsmede een minister van de anti democratische turkse overheid hoeft h et niet meervan mij. Een grote show voor ons opgevoerd. Vandaar dat Pediga wordt beschuldigd van fascisme. Bezorgde burgers die zo wordenbehandeld. Straks gaat extreemrechts er nogmeevandoor. Weer de schuld van links.

  1. latraviata

   Mee eens, ik heb even gekeken en geconstateerd dat Abbas een traditionele accolade kreeg van Hollande en Netanyahu slechts een koele handdruk.
   Dit is meer hypocrisie dan ik aankan en ik heb dan ook besloten iets nuttigers te gaan doen, nl mijn badkamer schoonmaken.

 15. Cresto

  Als om mijn reactie van 13.23 te onderstrepen, zei de Franse president Hollande zojuist :”Parijs is vandaag de hoofdstad van de wereld”. Als de camera wat naar beneden was gezakt, zou je zijn trots hebben zien groeien…

 16. JanvanEechoud

  Ik zie dat het ook weer zwart (Oei! Sorry! )ziet van de moslims. …..
  zitten die nog aan de snoep om dit te vieren?
  Als ze de haatteksten in de koran veroordelen neem ik met plezier mijn woorden terug……
  mvg. Ook aan moslims natuurlijk.

 17. JanvanEechoud

  Wat ben ik blij dat ik op een “rechts” blog zit…..
  whhhhhooooooooiiiiiihshaha… 🙂

 18. V.K.

  -Opvallend dat er in tegenstelling tot de D-Day herdenking de Presidenten etc van de EU geen prominente plaats opeisen bij deze rally van wereld leiders.

 19. Jantje

  Putin (Lavrov) kan de rest uitleggen hoe je met moslims om dient te gaan.
  In Moskou zijn al diverse aanslagen, door moslims, gepleegd.

 20. Chr26

  Dus volgens Tim zou de fascistoide miss Le Penn, met een holocaust ontkennende vader eerder aanwezig moeten zijn dan V. Putin? Jep, heel logisch hoor!

 21. Frans Moerland

  Ze waren er. Als alleen 100% goede mensen mochten komen had ik ze allemaal met mijn eigen auto kunnen brengen.

 22. volvo440

  Hierbij plaats ik een reactie op het artikel van redacteur Tim Engelbart omtrent de demonstratie te Parijs, dat ik eerst met instemming begon te lezen hetgeen zich gaanderweg in hoge mate van verbazing en irritatie omvormde.
  De demonstratie tegen het brute geweld is op zich prima. Dat er ook wereldleiders meeliepen is enkel te waarderen. Dat echter bijvoorbeeld een Russische Minister Lavrov, rechterhand van de Wolf in schaapskleren Poetin meeliep is zoals Tim aangeeft in principe stuitend. Hij haalt vervolgens nog een paar namen aan, waaronder een Palestijnse. Vervolgens las ik het stuk nog eens omdat ik dacht dat ik een andere naam over het hoofd zag. Maar nee, deze naam heeft Tim gezien zijn pro Israelische toon bewust niet genoemd: Netanyahu. Als je echter een objectief redacteur bent dan hoort de aanwezigheid van diens tronie zeker in het door Tim zelf opgesomde rijtje thuis, misschien wel vooraan! Juist zijn aanwezigheid deed afbreuk aan de hele opzet van de demonstratie en schaadt het doel: het protest tegen geweld zelf. Juist ook hij heeft immers zelf veel bloed aan zijn handen! Dat rechtvaardigt hij nota bene mee door zich op ‘zijn’ Bijbel te beroepen. Hij is toch immers de vertegenwoordiger van Israel, van het volk Gods? Dat hij zoals zijn voorgangers onder die heilige paraplu stelselmatig Palestijnen onderdrukt en vermoordt, met name ook kinderen, bijvoorbeeld met verboden fosforbommen, dat is natuurlijk gerechtvaardigd. Daarom vallen zijn soldaten buiten de internationale wetgeving en hoeven zich na de meest weerzinwekkende misdaden niet te verantwoorden voor het Strafhof te Den Haag. Het gebeurt immers in de naam van God en is dus heilig.
  En uitgerekend die meneer protesteert nu tegen een andere zogenaamd heilige oorlog, die van IS. Vooropgesteld dat dit addergebroed betreft, moeten we even niet vergeten dat deze radicale groepering niet in het minst is te ‘danken’ aan het bestuur van dat land van ‘melk en honing’… Niet dat dit ook maar één moord op een onschuldige Fransman rechtvaardigt, maar Netanyahu en zijn voorgangers tergen nu al vele decennia Palestijnen letterlijk tot op het bot. Zijn aanwezigheid is net als zijn ‘oorlog’ beschamend en vooral schijnheilig! Net als het ontbreken van zijn naam in het genoemde redactionele stuk: dat getuigt bepaald niet van de juiste journalistiek, waar objectiviteit toch hoog in het vaandel staat…

  J. Verners

  1. Cresto

   Juist Netanyahu hoorde wel thuis bij deze demonstratie. Het waren immers 4 van zijn geloofsgenoten die ook dodelijk slachtoffer zijn geworden van de terreuraanslagen in Parijs. Al het overige dat u schrijft, is op dit moment irrelevant, J. Verners !

 23. jonathan

  Inderdaad jodenhaters zoals Abbas en de vertegenwoordigers van Turkije enz hoorden daar niet. Wel Le Pen. Islamfascisme is het kwaad dat alleen geweld en haat kent jegens de ander.
  Maar wat te denken van die politieke correcten en c.s.(media)die wegkijken en het niet benoemd als er aanslagen van islamterroristen plaaste vond of vindt ineens Jesuischarlie roepen. Wat een hypocrisie. Zij zijn de veroorzakers dat we niet werkelijk veilig zijn in de Wereld omdat ze niet effectief de islamfascisten aanpakken.Eenvoudig weg omdat ze het ontkennen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.