Selena Gomez onder vuur door 'naaktfoto' in moskee

Geen categoriejan 02 2015, 18:00
Waar fundamentalistische moslims zich druk om kunnen maken.
Soms weet je gewoon niet hoe je moet reageren op de gekkigheden van fundamentalistische moslims. Als soefi-moslim wil ik me dolgraag van dat soort lieden distantiëren, maar helaas word je er toch altijd mee in verband gebracht - dit terwijl je nog een grotere hekel aan ze hebt dan de meeste 'gewone' critici van de radicale en fundamentalistische islam.
Case in point, deze volstrekt idiote klachten over Selena Gomez, het Disney poppetje dat tegenwoordig omgaat met de Kardashians (en de Hiltons):

Selena Gomez heeft zich de woede van bewoners van Abu Dhabi op de hals gehaald. De zangeres maakte foto's in een moskee, waarmee ze geen respect zou tonen. Gomez is met haar vrienden Kendall Jenner, Gigi Hadid en Cody Simpson in de Verenigde Arabische Emiraten om het nieuwe jaar in te luiden. Via Instagram is goed te volgen hoe de jonge muzikanten, acteurs en modellen hun dagen slijten.

De reden dat Arabische moslimgekkies doordraaien? Ze heeft twee foto's geplaatst van zichzelf in een lokale moskee. Op de eerste kun je haar enkel zien (oh jee, vrouwelijk naakt! Vreselijk! Geen man die zijn lust in de hand kan houden, oppassen Selena, ze kunnen zich niet meer concentreren op hun gebed!) en op de tweede lacht ze wat al te uitbundig.
Screen Shot 2015-01-02 at 13.12.31
Nou geloof ik net als ieder weldenkend mens dat je, als je naar een gebedshuis gaat (zeker van een andere religie) de daar heersende normen en waarden moet respecteren, maar dit gaat volstrekt nergens over. Het arme meisje - opgegroeid in een ivoren toren - wist niet wat ze wel en niet hoort te doen in een moskee. Als je je daar al druk om gaat maken kunnen de bekende boosmoslims wel woedend blijven; iedere dag gebeurt er wel iets dat in hun ogen het daglicht niet kan verdragen.
Wat word ik hier ont-zet-tend moe van zeg. In plaats van zich bezig te houden met extremisten die in de naam van de Islam onschuldige burgers opblazen roepen deze gefrustreerde lieden alleen maar iets als een niet-moslima haar enkel laat zien. Tsjongejonge. Je zou bijna gaan pleiten voor afschaffing van de hele islam.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten