Ayatollah Iran: American Sniper moedigt geweld tegen moslims aan

Geen categoriefeb 18 2015, 21:00
De knotsgekke Ali Khamenei laat weer van zich horen.
U twijfelt nog of u de film American Sniper, gebaseerd op het levensverhaal van wijlen Chris Kyle (de meest dodelijke scherpschutter uit de geschiedenis van het Amerikaanse leger), gaat zien als 'ie vanaf maart in de Nederlandse bioscopen verschijnt? Ik zou zeggen: twijfel niet langer, want de Iraanse knotsgekke ayatollah Ali Khamenei heeft een bloedhekel aan de film. Dat kan maar één ding betekenen: American Sniper is een fantastische film. Fox News schrijft:
Iran's supreme leader has criticized the film "American Sniper," saying the movie about a U.S. soldier fighting in Iraq encourages violence against Muslims, a state-run newspaper reported Tuesday.
Het meest hilarische aan dit hele gebeuren: Khamenei heeft de film helemaal niet gezien. Maar hij heeft er dus wel een oordeel over. "The movie 'Sniper' that is made by Hollywood encourages a Christian or non-Muslim youngster to harass and offend the Muslims as far as they could," aldus Khamenei. En dat zegt de grootayatollah van het land waarin bij ieder vrijdaggebed in de moskee wordt opgeroepen tot een oorlog tegen de Verenigde Staten ('de grote Satan') en Israël ('de kleine Satan').
Iran heeft maar één doel en dat is de VS en Israël vernietigen. Zelfs de onderhandelingen over het nucleair programma passen in dat kader. De vijand moet worden gedestabiliseerd. De onderhandelingen zijn niet bedoeld als toenadering tussen het Westen en Iran, maar bedoeld om de Amerikanen een hak te zetten. Als Iran daadwerkelijk de beschikking krijgt over een atoombom heeft de vrije wereld een enorm groot probleem, en Israël voorop. Dat mag nooit, maar dan ook nooit gebeuren.
Hoe dan ook, ik zit in maart als een van de eerste Nederlanders in de bioscoop om American Sniper te zien. Met dank aan Khamenei voor de aanbeveling.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten