Familie van Amerikaanse ISIS-gevangene Kayla Jean Mueller: ze is dood

Geen categoriefeb 10 2015, 19:00
Kayla Jean stuurde nog een hartverscheurende brief voor haar dood.
Het is definitief: de door ISIS gevangengenomen Amerikaanse hulpverlener Kayla Jean Mueller (26) is dood. Vier dagen geleden claimde het islamitische terreurleger al dat ze was overleden door een Jordaans bombardement. Of dat ook echt zo is of dat dat een vorm van propaganda is, weet niemand, maar het staat in ieder geval vast dat ze niet meer leeft.
Afgelopen weekeinde kregen de nabestaanden van Kayla Jean Mueller het bericht van ISIS dat ze dood was, inclusief een foto van haar dode lichaam.
"Met pijn in ons hart moeten we bekendmaken dat we bevestigd hebben gekregen dat Kayla Jean Mueller om het leven is gekomen", aldus haar ouders in een verklaring. "Kayla was een gepassioneerde en toegewijde welzijnswerker. Haar gehele jonge leven stond in het teken van hulp aan hen die vrijheid, vrede en rechtvaardigheid nodig hebben."
Kayla Jean werd in augustus 2013 ontvoerd toen ze als welzijnswerker in Syrië werkte. Wie ISIS een beetje kent, weet dat de moslimbarbaren ongetwijfeld afschuwelijke plannen hadden met haar. De kans was groot dat ze haar wilden vermoorden in een nieuwe propagandavideo om de wereld te shockeren. Dat is haar nu bespaard gebleven. Godzijdank.
Terwijl Kayla Jean gevangen zat in een van de cellen van ISIS schreef ze een brief aan haar familie. De ouders hebben de hartverscheurende brief vandaag vrijgegeven. In de brief schrijft ze onder andere dat ze zal bidden en dat ze hoopt dat haar familie ook blijft bidden. "By God's will we will be together soon." Hieronder staat de volledige tekst. Rust zacht, Kayla Jean.
https://twitter.com/rConflictNews/status/565171942031106048
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten