Bram Moszkowicz gaat naar VoorNederland (VNL)

Geen categoriefeb 23 2015, 13:50
Daar past hij prima bij.
Het bericht op GeenStijl.nl, dat Bram Moszkowicz gaat uitkomen voor de partij VoorNederland (VNL) klopt (vrijwel zeker). De strafpleiter begint binnenkort aan een nieuwe carriere - buiten de advocatuur, maar in de politiek. Hoewel er ongetwijfeld meerdere partijen zijn waar hij bij past zou hij de keuze definitief hebben gemaakt voor VNL.
VNL is de nieuwe politieke partij van ex-PVV'ers Joram van Klaveren en Louis Bontes. Deze twee heren begonnen voor zichzelf toen duidelijk werd dat de PVV in economisch opzicht een steeds linksere koers begon te varen - en daar niet meer van zou afwijken - én nadat Geert Wilders voor de zoveelste keer te ver ging in de manier waarop hij over Marokkaanse-Nederlanders sprak. U weet wel, iets met "minder Marokkanen" en "daar gaan we dan voor zorgen."
VNL weigert het nieuws vooralsnog te bevestigen of te ontkennen wat in dit geval behoorlijk veel zegt: Bram Moszkowicz wordt actief voor VNL. En ja, dat is een behoorlijke opsteker voor die partij. De oud-advocaat is bekend in Nederland en zeker in rechtse kringen niet bepaald impopulair.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten