Oud-PVV’er Arnoud van Doorn gaat weer naar Qatar

Het islamitische Haagse raadslid vindt het hoog tijd om advies in te winnen over ‘hoe we om moeten gaan met de onderdrukking van moslims in Nederland.’
Het is weer eens zover. Het onbezonnen Haagse raadslid van de islamitische PvdE-partij gaat weer eens op z’n eigen mini-hadj naar het Midden-Oosten. Tijd om wat koeltoer te snuiven, vermoedelijk. En dat is ook weer eens wat anders dan de drugs die hij in Nederland door z’n neusgat laat verdwijnen, nietwaar? In ieder geval: Dubai en Qatar mogen zich verheugen op de komst van de PVV’er die een radicale moslim werd:

Een bizar statement. Ten eerste: wanneer we Van Doorns statement voor waar aannemen – wat we niet gaan doen, maar for the sake of argument – is Qatar een hele vreemde plek om advies te vragen over het tegengaan van onderdrukking van moslims. Zijn ze experts op dat dossier in de golfstaat? Volgens mij niet. Qatar weet als problematische ISIS-sponsor een heleboel van het onderdrukken van minderheden. Maar het zijn niet de islamitische minderheden die met Qatars geld worden onderdrukt. Wel de yezidische, atheïstische, christelijke en Joodse minderheden; die worden juist volop onderdrukt. Maar onderdrukking van moslims? Qatar weet alleen iets van onderdrukking dóór moslims.

Maar daarnaast is de hele claim van Van Doorn – dat moslims in Nederland worden onderdrukt – echt je reinste flauwekul. Als moslim heb je hier in Nederland precies evenveel rechten als ieder ander. Je mag openlijk je geloof belijden, de overheid doet eerder te veel dan te weinig moeite om voor voldoende gebedshuizen te zorgen en er geldt een vrijheid van meningsuiting zolang je niet oproept tot geweld. De rituele slacht wordt zelfs toegestaan, islamitische klederdracht is toegestaan en in ons parlement wordt moslims geen strobreed in de weg gelegd om een zetel in te nemen.

Onderdrukking van moslims in Nederland? Hoe durft Van Doorn zoiets eigenlijk te suggereren? Waar haalt hij het überhaupt vandaan? Het is je reinste onzin.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

34 reacties

 1. Mike V.

  Soms denk ik wel eens: Zou die van Doorn gewoon een AIVD trol zijn? Het ligt er zo dik bovenop dat hij het bijna niet waar kan zijn maar omdat het zo ongerijmd is slikt iedereen, waaronder de haatbaarden, het voor zoete koek. Wat is waarheid?

  1. carthago

   Aivd drol.

 2. Gielah

  Als hij beweert dat moslims in Nederland onderdrukt worden, dan is hij óf ongeneeslijk krankzinnig óf een driedubbel overgehaalde leugenaar.

  In beide gevallen mogen ze hem wat mij betreft in Qatar houden.

 3. Nico

  “Goede gelegenheid om advies te vragen hoe we om moeten gaan met de onderdrukking van Moslims in Nederland.” zegt van Doorn.

  Nou, dan is hij in Qatar aan het goede adres. Daar worden moslims (en niet moslims) flink onderdrukt. Ze kunnen hem vast van advies voorzien hoe hij dat in Nederland moet aanpakken.

 4. JanvanEechoud

  Humor toch?
  De man is gék.
  Teveel angst ervaren in zijn laatste PVV tijdspan.
  Nú is de man geliefd bij heel links…..

 5. Gielah

  Geliefd?
  De meeste mensen… en dat geldt dus ook voor linksen en moslims… zijn meestal niet zó dol op eigen nest bevuilers.

 6. CJD

  Hoe een PVVer een radicale moslim is geworden?

  Tja, dat bevestigd maar al te goed hoe dicht deze twee stromingen bij elkaar liggen. De appel valt nooit ver van de boom

  1. JanvanEechoud

   “hoe dicht deze twee stromingen bij elkaar liggen”.

   Beetje ‘roeptoeteren’, CJD?
   Van argumenten word je een beetje misselijk?

   Heb vanochtend het gen gevonden wat je kwijt was.
   Het ‘gezond verstand’ gen.

   Opsturen?

   Mvg.

 7. carthago

  Grappige foto : Een keurig schaap tussen twee keurige hyena’s.

 8. Antivenin

  Je vraagt je af waarom hij bij de PVV is gegaan. Om op een kritiek moment de partij naar de barrebiesjes te helpen misschien?

 9. Pieter V

  Aanpakken die hufter wegens haatzaaien.

 10. Pieter V

  Gaat hij niet even bij IS langs? Dat is nou weer jammer.
  Wel een grote bek maar even de werkelijkheid bestuderen is er niet bij. Ook al jammer omdat een Nederlandse F16 misschien toevallig iets op zijn kopvod had kunnen gooien.

 11. zomaar

  als moslim heb je hier in Nederland meer rechten , dan de altijd hardgewerkte autochtoon .

  die men nu in bejaarde en verzorgingstehuizen wil laten verkommeren .

  op het pleintje waar ik woon , zijn onlangs moslims komen wonen , uit Syrië , (als ik het goede begrepen heb) , op het huurhuis hadden zij meer rechten dan de autochtonen jongeling !!, voor de aankleding van dit huis werd gezorgd , en mijnheer de moslim heeft als vluchteling zijn overtocht gemaakt samen met zijn Opel.

  waar hij nu dagelijks mee rondrijd , en eerlijk geschreven nog niet zo oud wrak !, een jaartje of vijf .

  dus hoe deze ex PVV’er , er bij komt dat de moslims hier onderdrukt worden , is en blijft mij een raadsel .

  ruim 70% van de hier levende moslims !, hebben en krijgen een uitkering , (gewoon omdat zij niet willen integreren en assimileren, binnen de door hen uitgekozen samenleving), en nog eisen zij allerlei speciale behandelingen .

  zoals in een naburig dorp !, waar speciaal een verzorgingstehuis voor hulp behoevende moslims is gecreëerd, opzicht niet erg ware het niet dat op de tien inwoners er 30 man personeel is !!.

  wat een schril contrast , tegenover de verzorgingstehuizen voor de autochtonen bevolking .

  de anders gelovigen zijn en worden onderdrukt !!, in hun met eigen handen opgebouwde samenleving .

  1. JanvanEechoud

   “hebben en krijgen een uitkering , (gewoon omdat zij niet willen integreren en assimileren”.

   Dat zie je verkeerd, Zomaar.

   Dat is de ‘belasting’ die de ongelovige nu eenmaal moet betalen aan de gelóvigen.

   En je mag niet mopperen! Gewoon betalen!

   Anders zal Allà je straffen. (Of één of andere ‘lone wolf’….)

 12. Stevie

  Gaat die rat niet ff naar S.A ? Hoop dat die kakkerlak er blijft , soort zoekt soort ….

 13. Evora

  Vroeger was godsdienstwaan een reden voor behandeling in een psychiatrische kliniek, maar de klinieken zijn allemaal wegbezuinigd.

 14. Limburgse Kuifje

  Deze Arnoud van Doorn was voorheen een radicale bestrijder van de Islam en nu is hij zelf een radicale moslim geworden.

  Wie gelooft deze vent nog? U? Ik in ieder geval niet !

  Het is vergelijkbaar met een dief die zogenaamd zijn leven gebeterd heeft en nu een crime-fighter pur sang is geworden.

  Of iemand die zijn echtgenoot(e) keer op keer bedriegd en dan ineens de ideale schoonzoon of schoondochter speelt.

  Gelooft u hem? En zouden die arabieren hem wel geloven of maken ze handig gebruik van hem?

  Ik denk dit laatste, want van Doorn is in hun ogen een ideale sufferd.

  1. JanvanEechoud

   “Het is vergelijkbaar met een dief die zogenaamd zijn leven gebeterd heeft en nu een crime-fighter pur sang is geworden.”.

   Waardeloze vergelijking, LK.
   Vind je dat zelf ook niet? 😉

   1. Limburgse Kuifje

    NEE vind ik geen waardeloze vergelijking, want mijn levenslange ervaring met mensen staaft dit.

    Fijne dag nog !

 15. Thoth

  Die gast moet daar nu een keer blijven. Een mooi huisje, etc. Fijn, kan die gaan samenleven met de moslims. Dan zijn wij tenminste van hem af!

 16. Vossenstaart

  Misschien worden er in Nederland wel vele moslims onderdrukt oa via sociale controle vanuit de moslimgemeenschap op meisjes die het in hun hoofd halen om geen hoofddoek te dragen. Of nog erger, verliefd worden op een kaaskop of neger. Zich wat vrijer willen bewegen binnen de verstikkende leefregels die de islam oplegd… Onderdrukte moslims genoeg hier, alleen zijn de onderdrukkers net zulke moslims en niet de vrije Nederlanders waar van Doorn op doelt.

  Islam betekend immers overgave ipv vrede… Overgave aan de grillen van de profeet en zijn grondpersoneel die dmv onderdrukking de overgave willen handhaven. Denk ook aan bijvoorbeeld de doodstraf voor afvalligheid, of eerwraak. Allemaal onderdrukkende middelen om moslims maar zoveel mogelijk in het islamitsche gareel te houden.

  Moeten we niet willen…

 17. Taljaard

  Gewoon een narcistische borderliner.
  Die switchen van extremiteit naar extremiteit.
  En Van Doorns behoefte om zich extreem te kunnen profileren werd bij de Haagse PVV-fractie niet bevredigd.
  En men nam hem daar gaandeweg ook steeds minder serieus.
  Vandaar dat hij nu, uit rancune daarover, naar wat hij als het andere uiterste ziet is geswitched.
  Hij vindt het alleen maar mooi dat hij nu wel geregeld in de schijnwerpers staat. Maar eigenlijk is hij gewoon mentaal blijven steken in het puberstadium waarin negatieve aandacht ook aandacht is.
  Die zielepoot hoef je niet eens serieus te nemen.

  1. toetssteen

   @Taljaard
   Dat lijkt me een vrij rake diagnose.

 18. jonathan

  Trieste en “gestoorde” dommige man. Hij voelt zich, net als moslims miskent. Hij gedraagd zich als islamieten doen, de vinger naar de ander wijzen en de slachtofferrol spelen. Moeten we niet in trappen. Hij “vergeet” dat juist de christenen wereldwijd de grootste groep zijn die worden onderdrukt door islamfascisten.Laat hij maar in Quatar blijven. Geen aandacht aan schenken.

 19. monach

  Moslim manoeuvreren zich maar al te graag in de slachtofferrol. Dat doen ze al 14 jaar en wereldwijd. Het is een onderdeel van hun politiek om zo meer gedaan te krijgen.

 20. Gielah

  Té weinig krijgen ze een middelvinger en hoongelach op hun geëmmer.
  Dat is in opvoedkundig en staatkundig opzicht een enorme misser.

 21. NemTudom

  Arnoud van Doorn===

  Het is niet alleen de aandacht, die hij niet bij de PVV kreeg. Het zakgeld om uit te geven telt hier ook bij. Loon om een gezin te onderhouden tegenwoordig is behoorlijk hoog, vooral als men speciale wensen heeft. En dat blijkt dat hij die heeft. De rangorde om omhoog te komen en meer te verdienen bij de PVV is moeilijk en vraagt veel werk. De jaloezie die in hem zit en het gemak van de islam om geld los te krijgen van de samenleving, bracht hem er toe om zijn horizon te verbreiden. Het leven is hem nu aangenamer dan bij een partij die moet vechten om gehoord te worden. Nu gehoorzaamd de vrouwen hem en luistert de moslim of er iets zinnigs uit de angst kop wordt uitgebraakt, wat hun van nut kan zijn. Bij gebrek aan goede voorlichting, wordt hij op het matje geroepen bij de donor van zijn auto. Dat zien wij als vakantie. Voor hem is het een bruinebroek. Van mij mogen de letters PVV bij zijn naam weg gelaten worden. Of het moet zijn om de PVV af te breken.

 22. jackoss

  Iedereen die vrijwillig bij de club gaat spoort niet.

 23. nakkie123

  volgens mij moest de zin luiden;
  .
  “hoe we beter om moeten gaan met de onderdrukking door moslims in Nederland.”

 24. hans-e-pans

  Kom op Jacobus laat je verblindende licht hier eens op schijnen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.