Video! Goudse islamitische kansenpareltjes willen graag Nederlanders mishandelen

moslimbrokies
Foto: Dumpert.nl

De religie van eeuwige vrede en zoetsappige liefde voorziet de Goudse jeugd van een stevige portie goedbedoelende principes, maar niet heus.

Het is weer eens raak in Gouda. Niet alleen wordt daar straks een megamoskee gebouwd, maar ook is de mentaliteit van de jeugd aldaar alvast aangepast aan het nieuwe middelpunt van de stad. GeenStijl interviewde op straat wat kinderen. Aanvankelijk lijkt er niks aan de hand: ze zien er redelijk modern uit. De één luisterde naar muziek op z’n iPhone, spraken vloeiend Nederlands met slechts een licht accent en rijden rond op heel behoorlijke fietsen. Op het eerste gezicht prima Hollandse scholieren dus. Maar dan trekken ze hun mond open…

Even een lijstje hoor:

· Nederlanders zijn walgelijke ongelovigen
· Nederlandse vrouwen moeten mishandeld worden
· De media doet z’n grote best om de islam te pesten
· Ongelovigen willen op grote schaal moord plegen op moslims
· En de media bewerkt dat natuurlijk ook om dat te verdoezelen

En zo gaat het maar door.

Kijk het zelf, en deel het liefste deze video nog rond. Er is namelijk één besef nog niet goed doorgedrongen: islamisering was namelijk zo’n probleem nog niet als er alleen wat onaangepaste haatbaarden uit verre oorden dit soort onzin verkondigen. Maar wanneer schijnbaar op en top Hollandse schooljongens exact hetzelfde gaan zeggen als extremistische imams uit Saoudi-Arabië en Qatar, dan heb je pas een groot probleem.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!