Video: zo moordt de Pakistaanse Taliban een sjiitische moskee uit

Geen categoriefeb 15 2015, 13:57
Er is een schokkend filmpje opgedoken van de soennitische terreuraanval van een paar dagen geleden.
Soms vragen lezers aan ons: waarom plaatsen jullie filmpjes van de gruweldaden van radicale moslims in het Midden-Oosten? Ons antwoord is steevast dat wij vinden dat de lezer geïnformeerd moet worden over wat er daar gebeurt. We kunnen de beelden wel weglaten, maar alleen door te laten zien wat er daar gebeurt, dus niet alleen door er iets over te schrijven in een artikel, denken wij dat Nederlanders écht begrijpen wat voor verschrikkelijke clubs ISIS, Al Qaeda en de Taliban zijn.
Een paar dagen geleden blies een terrorist van de Pakistaanse Taliban zichzelf op in een sjiitische moskee, waardoor minstens 19 moskeebezoekers om het leven kwamen en nog eens tientallen moslims gewond raakten. Zoals Michael na de terreuraanslag uitlegde over de verschillen tussen de (extremistische) soennieten en de sjiieten: de eerste groep ziet de tweede groep als ketters die de doodstraf verdienen, vandaar dat ze dit soort aanvallen uitvoeren. Ze vinden het - theologisch gezien - gerechtvaardigd. Ziek inderdaad.
Er is nu een filmpje opgedoken van de terreuraanslag van de Taliban. In het filmpje dat op Liveleak staat zien we, dankzij iemand die de heleboel filmt zodra hij vermoedt dat er iets aan de hand is, een groep sjiitische moslims angstvallig ineenduiken als een Taliban-terrorist binnenkomt en op ze begint te schieten met een volautomatisch vuurwapen. Als hij dat een tijdje heeft gedaan, om angst in te boezemen en om de sjiieten te verwonden, stuurt de Taliban een zelfmoordterrorist naar binnen.
U kunt wel raden wat er daarna gebeurt. Enfin, de beelden kunnen zeer schokkend zijn. Maar nogmaals, wij vinden het onze plicht als bloggers om te laten zien wat voor afschuwelijke barbaren deze radicale moslims zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten