Bekeerde Amerikaanse veteraan gearresteerd, wilde zich bij ISIS-slachters voegen

Geen categoriemrt 18 2015, 11:02
Helaas komt de vijand overal vandaan, niet slechts uit het Midden-Oosten.
De strijd tegen de Radicale Islam zou honderden keren gemakkelijker zijn als onze vijanden eerst en vooral uit het Midden-Oosten kwamen. We zouden ze dan kunnen isoleren en via militaire campagnes kunnen elimineren. Met de militaire macht die Amerika heeft moet dat klusje snel geklaard zijn.
Helaas is de werkelijkheid anders. Zie hier het verhaal van een Amerikaanse veteraan die zich onlangs bij de massaslachters van ISIS probeerde te voegen:
A former U.S. Air Force mechanic has been charged with attempting to go to Syria to join ISIS, authorities said Tuesday. Tairod Nathan Webster Pugh was indicted Monday by a grand jury in Brooklyn on two charges, including attempting to provide material support to a terror organization.
The indictment said that Pugh was fired from a job in Kuwait as an airplane mechanic in December 2014. It said that he flew from Egypt to Turkey on January 10, in an effort to cross the border into Syria to join ISIS and wage violent jihad.
Webster Pugh is een bekeerling tot de islam. Van 1986 tot 1990 diende hij in de krijgsmacht - de luchtmacht, om precies te zijn. Gedurende die tijd leerde hij om te gaan met wapens, navigatiesystemen en onderhoud van (gevechts-) vliegtuigen. Als hij zich bij ISIS had kunnen voegen was hij dus ongetwijfeld een serieuze aanwinst geweest voor de terroristische organisatie.
Goddank dat de Amerikaanse autoriteiten hem goed in de gaten hielden en ingrepen toen hij de grens wilde oversteken naar Syrië. Na zijn arrestatie bekeek men zijn computer, waarop hij informatie had verzameld over plekken waar hij Syrië kon binnenkomen en video's van ISIS-executies. Daar moet je even goed over nadenken: wij kijken dat soort video's zodat mensen kunnen zien wat voor een barbaarse slachters de 'jihadisten' van ISIS zijn, hij kijkt ze puur voor de lol. Op de één of andere manier vindt hij het fan-tas-tisch om te zien hoe onschuldige burgers op brute wijze worden vermoord.
Hoe ziek ben je dan?
Het meest trieste hiervan is natuurlijk dat er veel meer van dit soort gekken rondlopen in Nederland, de rest van Europe én Amerika. Er is werkelijk sprake van een vijfde colonne radicalen die zich onze maatschappij willen vernietigen.... en, anders dan in Amerika, doen Europese overheden er bar weinig aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten