Het Witte Huis keert zich helemaal tegen Israël

Geen categoriemrt 25 2015, 9:03
De Israël-hater Obama laat zijn masker vallen.
Wie had ooit durven denken dat Amerika in 2015 geregeerd zou worden door een president die daadwerkelijk een hekel heeft aan Israël?
In a speech on Monday, the White House chief of staff Denis McDonough called into question the Israeli government’s commitment to finding a peaceful solution to the Middle East conflict. “Israel cannot maintain military control of another people indefinitely,” he told a meeting of liberal American pro-Israel lobbyists, J-Street. “An occupation that has lasted for almost 50 years must end.”
Screen Shot 2015-03-25 at 09.46.08Als McDonough zoiets zegt weet je dat hij voor de hele regering spreekt. Het is nu dus het officiële beleid van Amerika dat Israël "Palestina bezet," wat niet alleen betekent dat diens daden in strijd zijn met de wet, maar ook dat Israël zich uiteindelijk terug moet trekken achter de grenzen van vóór de oorlog van 1967.
Om te begrijpen wat dit betekent moet u beseffen dat het bijzonder lastig is voor Israël om zich nogmaals te verdedigen tegen een Arabische militaire aanval als ze zich inderdaad achter die grenzen terugtrekt. Daar komt bij dat we dan ook zeker weten dat Hamas en andere Palestijnse terroristische organisaties een groter gebied in handen krijgen en van daaruit de ene na de andere aanval zullen uitvoeren op Israël.
Met andere woorden, deze "free Palestine" onzin is geheimtaal voor "dood de joden." Of: "Vernietig Israël."
Dieptriest en ik dacht dat ik het nooit zou meemaken - nou ja, in ieder geval niet voor mijn 50e - maar Amerika heeft dus echt een jodenhatende extreem-linkse activist als president. Godzijdank zijn we over over minder dan twee jaar van hem verlost.
Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu via iDeal of Paypal. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten