Iran: Obama is in werkelijkheid een buitenaards wezen

Geen categoriemrt 09 2015, 8:00
U dacht dat Iran beweert dat de zionisten het Amerikaanse beleid bepalen?
Fout. Iran is nog heel wat gekker. Volgens Iran zijn het buitenaardse wezens die de Amerikaanse politiek beheersen en de touwtjes in handen hebben. Eerder regeerden zij Nazi-Duitsland.
Het Engelse dagblad Metro meldt:
“De regering van het machtigste land op aarde wordt eigenlijk gerund door een kwaadaardige groep Duitse nazi’s, die in werkelijkheid van buitenaardse oorsprong zijn, als wij het Iraanse persbureau mogen geloven.
Deze sensationele rapportage van Fars, het semiofficiële persbureau van Iran, beweert dat schimmige buitenaardse superwezens Amerika sinds 1945 hebben geregeerd, en dat klokkenluider Edward Snowden dit juist dreigde te ontdekken.
Snowden zou zelfs de Russische inlichtingendiensten hebben voorzien van 'onweerlegbaar bewijs' over de ware identiteit van Barack Obama en zijn mensen. Rusland beschouwt de informatie als 'accuraat'.
De buitenaardse heersers over de wereld arriveerden in een onderzeeër in Nevada (ook al is dat niet aan zee gelegen) na het verliezen van de Tweede Wereldoorlog in 1945.”
Dit alles is te lezen op de site van Fars. Eerder beweerde het Iraanse regime ook dat Europa samen met ‘de zionisten’ achter IS zit.
Dit brengt ons op de vraag die de Israëlische Likoed premier Benjamin Netanjahoe terecht stelt:
Wie kan toelaten dat een zo doldwaas regime met een zo gestoorde ‘Opperste Leider’ over atoombommen komt te beschikken? En dat met raketten, die niet alleen Israël, maar ook Europa kunnen bereiken?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten