Marcouch: Wilders en Le Pen zijn de echte antisemieten!

Geen categoriemrt 21 2015, 16:00
Hoe haalt hij het in zijn hoofd?
Islamitische extremisten proberen overal ter wereld - in het Midden-Oosten en in Europa - zoveel mogelijk joden te vermoorden, maar weet u wie de grootste antisemieten zijn? Juist, onze eigen Geert Wilders en zijn vriendin Marine Le Pen.
Dat zegt Ahmed Marcouch tenminste. Jawel, dat is dezelfde man die de antisemitische rapper Appa eerder vandaag nog verdedigde. Zie hier een tweet die hij richtte aan journalist Carel Brendel:
Nu heb ik ernstige bezwaren tegen het Front National, maar het is wat lastig om te stellen dat Marine 'antisemitisch' is. Haar vader is een jodenhater pur sang, maar wat zijn dochter betreft? Wie bewijs heeft mag het op tafel leggen. Gek genoeg verwacht ik niet dat er iets aankomt.
Belangrijker is, natuurlijk, de aanval op Wilders. De PVV-leider wordt hier neergezet als een antisemiet, een vreselijke jodenhater die joden het slechtst mogelijke toewenst. Het zou heel ernstig zijn als het klopt, maar gelukkig is dat niet het geval. Sterker nog, de PVV is één van Israëls meest loyale bondgenoten in Nederland. Wilders maakt alles behalve een geheim van zijn sterke gevoelens voor de joodse natiestaat. Hij is er verschillende keren op bezoek geweest en heeft Israël werkelijk in zijn hart gesloten.
Hoe komt Marcouch er dan bij om Wilders een "antisemiet" te noemen? Dat zal ik zeggen: de waarheid doet er niet toe! Hij probeert Wilders gewoon zwart te maken. Als hij moet liegen om dat doel te bereiken dan doet hij dat. Met plezier, zelfs.
Triest, want de werkelijkheid is het antisemitisme terug is in Nederland en dat moslims er de oorzaak van zijn. Dat probleem moet serieus worden genomen en er moet iets aan worden gedaan. Blijkbaar vindt Marcouch dat volstrekt niet belangrijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten