Islamitische politievrouw opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij aanslagen Parijs

Geen categoriemrt 10 2015, 12:00
Ze had zich eerder bekeerd tot... het boeddhisme? Nee. Het hindoeïsme dan? Nope. Het jodendom?
Nee, nee, nee. Alweer niet. En nee, ook niet tot het christendom, dat tegenwoordig door veel linkse Europeanen gezien wordt als Het Kwaad Zelf.
Tot welke religie dan wel, vraagt u? Nou, tot de Religie Van De Vrede. Ja, ik weet het: het is ongelooflijk omdat de manier waarop veel moslims de islam beleven helemaal niets te maken heeft met islamitisch terrorisme, maar toch.
Four people including a policewoman have been taken into custody over suspected links to the attacks that terrorized Paris in January, police and security officials said Monday.
The two officials, who spoke on condition of anonymity because the investigation is ongoing, said one detained man had ties to Amedy Coulibaly, the gunman who killed a policewoman on Jan. 8 and then four more people at a kosher supermarket Jan. 9 before being killed by security forces. They said the detained man's girlfriend, a policewoman, was also in custody.
Schokkend he? Een vrouw bekeert zich tot de islam en pleegt vervolgens aanslagen. Nou zijn er natuurlijk vreedzame, verlichte vormen van de islam (denk aan het soefisme), maar deze dame koos daar overduidelijk niet voor. Nee, zij liet zich indoctrineren en inspireren door salafisten; haatbaarden die moslims ervan proberen te overtuigen dat alle niet-moslims 'ongelovigen' zijn en de dood verdienen.
Dit nieuws maakt het verhaal omtrent de aanslag op Charlie Hebdo en daarna op een koosjere supermarkt in Parijs zo mogelijk nog zorgwekkender. Blijkbaar was een radicale moslims in staat om de politie te infiltreren.
De vraag die de Franse autoriteiten nu moeten beantwoorden is: lopen er meer radicale agenten rond? Hoe zorgt men ervoor dat moslimextremisten niet door kunnen dringen tot de politie, het leger en de bureaucratie? Wordt daar genoeg aan gedaan?
Voor politiekcorrect links roept dat we niet in een oorlog verkeren tegen de islam: dat klopt. Maar we vechten wél al jaren tegen de Radicale Islam, een hatelijke ideologie die geweld verheerlijkt. Diens aanhangers zijn onze vijanden, welke nationaliteit ze ook hebben en welk werk ze ook doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten