Schokkend: er bestaat geen database voor radicale haatimams

Geen categoriemrt 03 2015, 15:00
Daar zijn we mooi klaar mee.
Waarom kregen de islamitische haatbaarden die zouden komen spreken op de shariaparty in Rijswijk eigenlijk zonder enige moeite visa om Nederland in te komen om hun verderfelijke radicaal-islamitische gedachtegoed te verspreiden? Waarom werden de visa pas ingetrokken toen de media en oplettende politici vragen begonnen te stellen? Het antwoord op die prangende vragen is vandaag gegeven door het kabinet (zie vraag 4 en het antwoord van het kabinet in dit Kamerstuk).
Hier komt het op neer: er bestaat helemaal geen database voor mensen die Nederland niet in mogen vanwege radicale uitspraken. Wie dus wél radicaal is, maar niet in die database staat, kan gewoon naar Nederland afreizen. De Nederlandse overheid verstrekt immers visa zoals de bakker warme broodjes op een zondagochtend verkoopt. Zie ook deze tweet van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt:
https://twitter.com/PieterOmtzigt/status/572721360419594240
Het is ongelofelijk dat zo'n database helemaal niet bestaat. Wanneer wordt de politiek eindelijk wakker en gaat het wat doen tegen de dreiging van de radicale islam - die niet alleen bestaat uit aanslagen maar ook uit het beïnvloeden van nieuwe generaties moslims in Nederland om ze klaar te maken voor de radicale islam? Nou, nu pas dus:
https://twitter.com/Jorn/status/572753224773582848
Minister Opstelten, de zogenaamde crimefighter van het kabinet, gaat pas na alle Kamervragen en artikelen in de media werk maken van een database van alle haatimams die niet welkom zijn in Nederland. Dat is rijkelijk laat. Het is het zoveelste bewijs dat Opstelten niet de juiste man op de juiste plek is. Er had allang een database moeten zijn. Als hij niet zelf weggaat, wordt het weer eens tijd voor een motie van wantrouwen tegen Opstelten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten