Verwarde vrouw verwelkomt politieagenten niet met een kopje koffie, maar met iets veel gevaarlijkers

Geen categoriemrt 17 2015, 21:00
Verwarde vrouwen zijn net zo gevaarlijk als verwarde mannen.
Dit is echt ongelofelijk: een verwarde vrouw (57) heeft twee politieagenten in Den Haag aangevallen toen zij haar wilden aanhouden. En hoe. Niet door ze op hun gezicht te slaan of met een mes op ze in te steken, maar door kokend hete melk over ze heen te gooien. Ja, inderdaad. Bi-zar. Via Dichtbij Den Haag:
De agenten gingen naar de woning van de vrouw omdat getuigen de politie alarmeerden dat zij spullen uit haar huis gooide. De vrouw reageerde niet toen agenten haar aanspraken. Daarop probeerde de agenten de vrouw onder controle te brengen door haar aan te houden. De vrouw was daar niet van gediend en gooide kokende melk over de agenten die hierbij brandwonden opliepen.
De Haagse politie heeft de vrouw overgebracht naar de Opvang Verwarde Personen, én ze hebben aangifte gedaan van mishandeling. Vooral dat laatste lijkt me verstandig. Deze vrouw mag dan wel verward zijn, maar dat betekent niet dat het oké is om politieagenten te mishandelen door kokende melk over ze heen te gooien. Deze agenten, die al zo weinig geld krijgen voor hun moedige werk, raken hun brandwonden waarschijnlijk nooit meer kwijt.
Deze vrouw verdient de hoogst mogelijke straf voor het mishandelen van de agenten, hoe verward ze ook is geweest toen ze de grens over ging. Van hulpverleners blijf je af, altijd. Dat moet de boodschap zijn tijdens de rechtszaak tegen deze vrouw. Niet alleen om de vrouw op haar plaats te zetten en het geweld te vergelden, maar ook om de rest van crimineel Nederland duidelijk te maken wat wij belangrijk vinden in dit land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten