[VIDEO] Grote Hollywood-acteur Jon Voight: Obama houdt niet van Israël

Geen categoriemrt 17 2015, 17:00
Iedereen die gelooft in een nucleaire deal met schurkenstaat Iran is naïef.
De meeste Hollywood-acteurs zijn links, net zoals de meeste media links zijn. Ze hobbelen achter de Democraten aan alsof ze honing aan hun kont hebben hangen. Maar gelukkig zijn er altijd een paar uitzonderingen te vinden die niet meegaan met de linkse meute. John Voigt, acteur en vader van Angelina Jolie, heeft in een filmpje gezegd dat president Barack Obama niet van Israël houdt.
Ook zegt hij dat iedereen, dus ook Obama, die gelooft dat een deal met Iran de oplossing is voor het gevaar dat Israël loopt bij een nucleair Iran "even fout is als Neville Chamberlain die geloofde dat hij vrede had gesloten met Hitler". We weten allemaal wat er daarna is gebeurd. Via Jerusalem Post:
"I love Israel," Voight states at the beginning of his video, which was posted to YouTube. "I want to see Israel survive and not be overtaken by the madmen of this world."
He goes on to say that unlike him, US President Barack Obama does not love Israel, and aims to "control Israel, and this way he can be friends with all of Israel's enemies."
Voight maakt deze opmerkingen niet voor niets. Vandaag gaan 5,5 miljoen Israëli's naar de stembus. Voight vindt dat huidig premier Benjamin Netanyahu (Likud) moet winnen. Hij vindt de linkse Isaac Herzog (Zionist Union) namelijk geen geschikte leider, omdat ook hij gelooft in een deal met Iran. "We moeten van de geschiedenis leren waar het echte gevaar vandaan komt." Voight heeft gelijk. De vraag is of de Israëlische kiezer dat ook in voldoende mate doorheeft. Na vanavond weten we het.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten