Video. Imam: 'Alle mensen die islam niet respecteren moeten dood'

Geen categoriemrt 02 2015, 14:10
Maar wees niet bang: deze haatbaard heeft he-le-gaar niets met de islam te maken!
Een buitengewoon zieke video van een islamistische haatbaard die doodleuk zegt dat mensen die de islam 'niet respecteren' (wat in dit geval betekent: er iets kritisch over zeggen) de doodstraf verdienen:
Najmuddin Faraj Ahmad, ook wel bekend als Mullah Krekar, werd afgelopen donderdag opgepakt vanwege bovenstaand interview. Heel gek, maar op de één of andere manieren vonden de Noorse autoriteiten het niet kunnen dat hij opriep om mensen te vermoorden. Daarnaast vond hij het maar wat ge-wel-dig dat twee moslimextremisten de redactie van het Franse magazine Charlie Hebdo hebben afgeslacht; hadden ze 'de profeet' maar niet 'moeten beledigen'.
"Als we het over Frankrijk hebben, natuurlijk ben blij vanwege wat er gebeurd is. De cartoonist was een ongelovige in een staat van oorlog, en dus was het toegestaan om hem te vermoorden. Aangezien hij onze waardigheid heeft aangetast en onze waarden en overtuigingen heeft vertrapt verdiende hij het te sterven."
Vervolgens vroeg de interviewer de Mullah of een Noorse man die een koran heeft verbrand moet vrezen voor zijn leven. "Is er een risico dat een moslim hoort wat jij zegt en de 'doodstraf' vervolgens uitvoert?"
"Hij moet bang zijn voor de Somaliërs, de Indonesiërs, de Afrikanen, de Tsjetsjenen - voor iedereen die de koran volgt. Hij hoeft niet bang voor mij te zijn, maar hij moet wel vrezen dat de straf voor zijn misdaad wordt uitgevoerd."
Dan weet je dus meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Deze man is net zo erg als de extremisten van ISIS, die allerlei genocides plegen op religieuze minderheden in Syrië en Irak, en die iedere soennitische moslim die er iets andere religieuze denkbeelden op nahoudt op brute wijze afslacht.
Het is goed dat de Noorse autoriteiten deze extremist hebben opgepakt, maar ze mogen het daar niet bij laten. Al zijn vrienden moeten hetzelfde lot ondergaan, waarna ze levenslag moeten worden vastgezet. Deze mensen mogen geen enkele ruimte krijgen om hun extremistische denkbeelden aan de man te brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten