[VIDEO] Oeps. Hoe je vooral niet moet reageren als je hoort dat je papa wordt

Geen categoriemrt 25 2015, 21:00
Een beetje meer enthousiasme is heus niet verboden.
Als je van je vrouw als een plotselinge verrassing te horen krijgt dat je papa wordt, dan is dat een bijzonder moment in je leven. Dan ben je door het dolle heen van blijdschap. Althans, dat zou je denken. Dat geldt niet voor de man in deze video, die wel heel koeltjes reageert als hij de koelkast opentrekt en flesjes bier ziet staan met de tekst 'daddy's beer', oftewel 'papa's bier'. Zijn eerste reactie: "Oh." En dan: "Meen je dat?" Bekijk de video:
Het goede nieuws: de koele reactie komt omdat hij gewoon even in shock was toen hij het nieuws hoorde, zo legt de aanstaande vader uit in een reactie op YouTube. Onmiddellijk daarna was hij "natuurlijk heel erg enthousiast" zegt hij zelf. Gelukkig maar voor de moeder en het kind.
Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu via iDeal of Paypal. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten