[VIDEO] Oeps! Je gelooft niet wat er gebeurde toen deze geharde crimineel een 84-jarige man beroofde

Geen categoriemrt 22 2015, 15:00
Wat voor lafhartige draaideurcrimineel ben je dan als je een 84-jarige man en zijn hoogbejaarde vrouw probeert te overvallen?
Nou, dankzij het filmpje hieronder weten we het antwoord op die vraag: een ontzettend lafaard. Een watje eersteklas. En nog oliedom ook.
Eerst even wat achtergrondinformatie. Een wannabe gangster in Tulsa, Oklahoma, zag de 84-jarige Doug Jandebeur langzaam naar zijn auto schuifelen. Dougs vrouw zat in de passagiersstoel, haar man wilde naast haar gaan zitten. Op dat moment besloot de gangster om toe te slaan.
7180650_G-620x348
"Draai je niet om," riep de crimineel tegen Doug. "Draai je niet om!" Vervolgens gaf hij Doug een harde klap in het gezicht, gewoon even om duidelijk te maken wie de baas was. Hij pakte Dougs portemonnee af en liep naar diens vrouw, overduidelijk om haar ook te bestelen.
In de tussentijd keek de dief in de beurs van Doug om te zien hoeveel geld hij buit had gemaakt. Dat was een (bijna) fatale vergissing. De heldhaftige Doug vertelt:
"Ik pakte mijn automatische geweer snel en was klaar om hem te doorzeven. Toen hij mijn geweer zag besloot hij maar snel om ervandoor te gaan."
En dat is een understatement van jewelste. De dief sprintte namelijk echt weg, met de staart tussen de poten.
Daarom, speciaal voor u, wat leedvermaak:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten