[VIDEO] Schokkend! Je gelooft nooit hoe een kruiwagen het leven van een onschuldige man beëindigt

Geen categoriemrt 19 2015, 20:00
Een schokkende en bizarre video, waarin een onschuldige werknemer het leven laat. Rust in vrede!
Safety first, is de allerbelangrijkste spelregel in de bouw. Doorgaans gaat dat ook goed, en ondanks dat men met zware machines en vaak op grote hoogte aan het werk is gebeuren er heel weinig ongelukken. Helaas was onderstaand geval daar niet één van.
Terwijl een brave werknemer gewoon aan het werk was, sloeg het noodlot toe. De man was vergeten om een veiligheidshelm te dragen, en dat zou hem fataal worden. Vanaf een enorme hoogte viel er een kruiwagen uit de lucht. Bovenop het hoofd van de werknemer die gewoon braaf aan het scheppen is:
[video width="480" height="272" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/03/Man-is-killed-on-a-construction-site-when-a-wheelbarrow-falls-off-the-roof.mp4"][/video]
De werknemer in kwestie breekt meteen z'n rug of z'n nek en is op slag dood. Diens collega kijkt eerst nog waar die rare kruiwagen vandaan kwam, voordat hij beseft wat er met zijn kameraad gebeurd is: roerloos ligt de man in de zandkuil die hij tot enkele seconden daarvoor nog aan het uitgraven was.
Waar kwam de kruiwagen vandaan, denkt u? Vanaf het dak, vanuit een vliegtuig of uit het raam van het gebouw? Reageer met uw theorieën!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten