[VIDEO] Verstandige Indiase bruid annuleerde bruiloft omdat domme bruidegom deze eenvoudige vraag niet kon beantwoorden

Geen categoriemrt 15 2015, 13:00
Als je elkaar eeuwige trouw belooft, kan je maar beter zeker weten dat de persoon tegenover je de Ware is.
[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/03/Indian-Bride-Leaves-Wedding-After-Groom-Cant-Answer-Math-Question.mp4"][/video]
Een Indiase bruid die luistert naar de prachtige naam Lovely heeft haar huwelijk geannuleerd na een onverhelderend antwoord op één simpele vraag die ze stelde. De man was blijkbaar niet in staat om te hoofdrekenen. Zoals BBC News aangeeft:
“The bride asked the groom to add 15 and 6. When he replied 17, she called off the marriage.
Reports say the groom’s family tried to convince the bride to return, but she refused saying the man was illiterate.”
Gelukkig voor het net niet getrouwde paar is het geen groot verlies, aangezien het om een gearrangeerd huwelijk ging. Of in de woorden van een politieagent die op de hooget is van het wel en wee van de afgeblazen bruiloft:
“Just before the marriage ceremony Lovely came to know that Ram Baran is illiterate and she refused to marry.”
Lovely's vader - Mohar Singh - is niet boos dat het gearrangeerde huwelijk van zijn dochter niet doorgaat. Hij is boos dat zijn net-niet-schoonfamilie de ongeletterheid van zijn ex-aanstaande schoonzoon altijd verborgen heeft gehouden. Aldus Jezebel:
“The bride’s father said that his daughter felt misled about the groom’s education and pointed out that the man should have been able to answer the question because any first grader could.”
Dus, mocht u ook voor het altaar staan en nog wat open vragen hebben voordat u klaar bent geloftes uit te wisselen, dan kan het absoluut geen kwaad om wat vragen te stellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten