Agressieve vrouw gaat helemaal los tegen moslims in een metro, maar zie dan wat deze dappere vrouw doet

Een anti-islamitische donderpreek van een boze vrouw in de metro gaat zeker niet ongestraft voorbij.

Iedereen heeft zo z’n mening over godsdienst, en wanneer je een discussie begint over zo’n onderwerp kan dat al heel snel van hard tegen hard gaan. En dat geeft verder niet, want het is een onderwerp wat mensen nauw aan het hart gaat.

Echter: voer zo’n debat met respect. Wat je dus vooral niet moet doen is willekeurige moslims die je niks misdaan hebben verbaal aanvallen aan in het openbaar vervoer. Dit zijn gewoon mensen die op weg naar huis of hun werk zijn, en totaal niet zitten te wachten op je opgedrongen mening over de ‘pedo Mohammed’.

Eerder deze week deed een dergelijke scène zich jammer genoeg toch voor in de Australische metro: een man met een lange baard, en een vrouw met een hoofddoek moeten het ontgelden.

Maar laat nu net een blonde jongedame die in de buurt zijn die zoiets niet over haar kant laat gaan. Nadat een stel geschrokken moslims wordt uitgemaakt voor ISIS-aanhangers, krijgen ze ineens bijval van een reddende engel.

Deze dame – Stacey Eden – weet de boze anti-moslimroeptoeter al snel een verbale halt toe te roepen:

.

En ja, wat een heldin is deze Stacey. Ik heb ook zo m’n bedenkingen bij hoofddoeken of lange baarden, maar ik heb nog veel meer bedenkingen bij agressieve passagiers die het nodig vinden om allerlei krachttermen naar het hoofd te slingeren van onschuldige en brave reizigers. Die laatste vonden in de 23-jarige Stacey een heldin die deze verbale afrekening niet zomaar laat passeren.

Echt: vooral respect voor dit islamitische tweetal dat rustig blijft zitten, terwijl hun coupégenote hen voor de meest vreselijke dingen uitmaakt. Én uiteraard respect voor Stacey: een dappere vrouw die onrecht niet gewoon negeert maar meteen en voluit aanpakt. Ook als haar volledig onterecht wordt toegevoegd dat ze zich maar beter bij ISIS kan aansluiten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Stevie

  Er is nooit iemand geweest die zijn mond open deed tegen het moslimtuig als mijn dochters werden bespuugd en er luid werd geschreeuwd k*nker hoer , Christenhond en ander fraais in agemelumagache taal …..

 2. Seneca

  Deze ‘heldin’ volgens de zienswijze van Tim, noch iemand uit haar kennissen/familie kring is blijkbaar nooit gemolesteerd door aanhangers van de religie der vrede. Wacht maar af tot het zover is, dan zijn de rapen gaar en dan maar zien of zij nog zo ‘tolerant’ is. In mijn zienswijze is het een over politiek correcte trut.

 3. Swieber

  Heeft deze mevrouw ook iets gezegd over de massale christenvervolgingen door moslims in het Midden-Oosten?

  Of over het overboord zetten van christenen door moslims?

  Of door de vele haatspeeches die door imams word gegeven in het Westen?

  Het is politiek correct (en word door de media beloond) als men moslims verdedigt maar kritiek op de islam word door de media gelabeld als islamofoob en degene die kritiek op de islam durft te uiten word gedemoniseerd door de media.

  ‘Christenen in zee gegooid na godsdienstruzie op vluchtelingenboot’
  http://www.nujij.nl/algemeen/christenen-in-zee-gegooid-na-godsdienstruzie-op.31859707.lynkx

 4. Teun

  Dit is geen heldin. Het is gewoon weer de zoveelste persoon met een grote bek. De ene keer is het de moslim, die de grote bek heeft, de andere keer is het een niet-moslim.
  Zou me niets verbazen als de assertieve/agressieve jonge vrouw het type drammer is, voor wie bij voorbaat reeds vaststaat dat niets met de islam te maken heeft en dat degene die dat niet gelooft in haar een nazi, een fascist, een islamofoob of een achterlijke holbewoner is.
  Kortom, ik raak niet snel onder de indruk van bijdehandjes.

 5. Teun

  Wat ik gezegd heb, neemt niet weg dat de twee moslims in dat Australische openbaar vervoer niet per se onsympathiek op mij over komen.
  Maar ik zou het pas opnemen voor moslims, als iemand ze met geweld bedreigt.

 6. ikweetwatikwil

  Weer een stom verhaaltje de wereld in geschopt. Wie zou dat gedaan hebben. Oh wacht, de blonde “heldin”?

 7. jonathan

  Goed dat er eens kritiek wordt gegeven. U heeft gelijk het moet geen agressieve verbale diarree zijn. Jammer dat ze zo deed. De islam heeft zeer hard kritiek nodig. Gezien het verstikkende dat nu de boventoon voert. Namelijk, door het policor, het inhouden van “gewone” kritiek op dominante agressieve moslimfunda’s zou niet moeten.Zij dienen te weten dat niet iedereen is gediend van hun dominantie en onrechtvaardigheid tegenover joden,christenen en de niet-moslim, de democratie en de vrijheden. welke ze misbruiken. Maar ook tegenover hun dochters en autoritaire opvoedingsstijl die geen emotie toelaat maar alleen onderwerping aan de islam. Logisch dat velen van hen ontsporen. Geef kritiek op het islamfascisme, maar wordt niet persoonlijk. Tegenwoordig (net mee begonnen)begroet ik soms moslim patienten met “vrede van Christus”. Nee wil ik niet iedere keer doen. Wees maar niet benauwd. De vrouw in bed verstond het niet omdat ze nauwelijks NL spreekt.

 8. JanKorneeldeWit

  Deze bimbo noemen we vanaf vandaag ‘miss ouwkayyy’, de australische tokkie versie van policor gutmensch. Inhoudelijk een slap filmpje met eigenlijk alleen maar een paar lelijke benen in beeld en irritant plat aussie gereutel op de achtergrond. Er wordt niemand terechtgewezen met redelijke argumenten maar gewoon ordinair overschreewd. Bottomline is dat de islam een groot gevaar is voor onze vrijheidsbeleving en logischerwijs gaat dat leiden tot discussie op elk niveau. Mejuffrouw Stacey Eden is dan ook zeker geen internationale heldin te noemen maar gewoon een blinde volgelinge van wat politiek correct genoemd wordt. En reken maar dat zij zich rot zal schrikken als de dag komt dat die lieve meneer met baard en hoofddoekvrouwtje haar komt vertellen dat allah en zijn profeet het volgende hebben besloten……dan kan zij haar mooie blote benen wel inpakken…..

 9. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=UAO8oc93UVQ

  Andersom gebeurt het ook: moderne moslima krijgt de mantel uitgeveegd van een conservatieve moslim.

  Zij laat zich niet door hem op de kop zitten.

  Ik denk dat dit veel vaker gebeurt en dat we ons hier meer zorgen over zouden moeten maken.

 10. Jan Agten

  Er gaat geen week voorbij of mijn dochters , zus en echtgenote worden hier in Brussel door moslims beledigt op een manier die vele malen de toon van deze dame in de trein overtreft. Er is nog geen enkele moslim geweest die opkwam voor hen, en ook moet het eerste woord hierover nog in de pres verschijnen.
  Als het voor één keer eens andersom gebeurt (en ik veroordeel dit) en dan ook nog aan de andere kant van de wereld staan de media er vol van.
  Kan iemand een redelijke verklaring geven hoe dit kan ??

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.