De kracht van liefde: vrouw heeft gevoel dat haar man in de problemen zit, snelt naar huis en treft dit vervolgens aan

Geen categorieapr 25 2015, 15:00
Intuïtie: we hebben het allemaal, maar helaas negeren we dat kleine stemmetje in onszelf te vaak.
Gelukkig begrijpt Nicole Mayhew uit Utah, Amerika, wél dat je dat kleine stemmetje - of een plots opkomend 'gevoel' - serieus moet nemen. Zij was onlangs op het werk, maar kreeg ineens het gevoel dat haar man in de problemen zat. Ze probeerde hem te contacteren, maar hij antwoordde niet.
Normaal kun je dan concluderen dat hij waarschijnlijk even weg is of iets dergelijks, waarna je rustig afwacht. Nicole dacht daar net een beetje anders over. Ze was er werkelijk van overtuigd dat het mis was.
Daarom pakte ze haar boeltje bij elkaar en reed ze snel terug naar huis. Daar aangekomen zag ze haar man, Scott, onder zijn auto liggen. Hij had die geprobeerd te maken, maar terwijl hij aan het werk was viel de ondersteuning weg waardoor de auto op hem terecht kwam. Hij wilde wel wegkruipen, maar dat lukte hem niet. De auto woog gewoon te zwaar.
Toen Nicole dat zag belde ze meteen de hulpdiensten. Toen die ook arriveerden bevrijdden ze Scott onmiddellijk en controleerden ze zijn fysieke gesteldheid. De conclusie: hij had enkele gebroken ribben én interne verwondingen. Als Nicole niet naar huis was gegaan was Scott vrijwel zeker overleden. Een ambulance-medewerker legt uit:
“I really think with her coming home as fast as she did in the time that she did, he could have lost his life had he been under the car much longer than that.”
Nicole zegt nu dat ze ervan overtuigd is dat God over haar gezin waakte - dat hij haar het gevoel gaf dat er iets mis was. Andere mensen zullen het ongetwijfeld toeschrijven aan een 'natuurlijke' intuïtie. Hoe je daar ook over denkt, de conclusie moge duidelijk zijn: neem dat kleine, waarschuwende stemmetje altijd serieus.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/Gut-Feeling-Helps-Woman-Saves-Husbands-Life-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten