Geluksvogel krijgt gratis gloednieuwe keuken. Haar reactie is schokkend

Geen categorieapr 10 2015, 12:00
"Zo, dat is anders..."
Normaal gesproken zijn de vrouwen die meedoen met het RTL-programma Help Mijn Man Is Klusser erg blij als presentator John Williams langskomt met zijn klusjesteam om een huis dat na jaren nog steeds niet af is eens flink onder handen te nemen.
Het kost helemaal niks en ze maken er altijd iets moois van. Zo ook in het geval van de 28-jarige Karin uit Noord-Brabant. Haar keuken zag er eerst zo uit: onaf en compleet onwerkbaar.
helpmijnmanisklusser1
Toen Williams haar blinddoek af deed bij de onthulling van de gloednieuwe keuken, was haar reactie compleet anders dan je zou verwachten. Ze zegt: "Zo, dat is anders..." En daarna laat ze overduidelijk merken wat ze vindt van de nieuwe keuken.
Ze kan haar teleurstelling niet verbergen. Het is haar een doorn in het oog dat de vriezer veel te klein is vergeleken met haar vorige exemplaar. En dan die stopcontacten. Daar zijn er veel te weinig van, aldus Karin, zowel in de nieuwe keuken als in de verbouwde woonkamer.
Zeg het maar: is ze overdreven kritisch, is ze ondankbaar of heeft ze ergens ook wel een beetje gelijk? Bekijk de video van de onthulling hieronder:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten