Hoe geniet jij van Pasen?

Geen categorieapr 05 2015, 15:00
Familie bezoeken? Heerlijk relaxt thuis rondhangen? Boekje erbij? Film aan? Wandeling?
Onze vrienden van Elsevier hebben een buitengewoon interessant artikel gepubliceerd waarin ze uitleggen hoe je extra van dit lange paasweekend kunt genieten. De belangrijkste tips: staar je niet blind op het maken van plannen. Geniet gewoon van wat er op je afkomt, "durf nutteloos" te zijn (wat inhoudt: gewoon even niet aan het werk), en heb plezier in iets, wat dit 'iets' dan ook precies is. Speel je met je kind, geniet daar dan van. Wandel je? Heel mooi: adem diep in en ervaar de wereld om je heen.
Het zijn allemaal goede punten die we ter harte moeten nemen. Nou ja, ik niet - zoals u ziet werk ik gewoon - maar voor de meerderheid van onze lezers geldt: doe er iets mee.
Hoewel ik niet vrij ben heb ik wel degelijk een ander soort weekend dan normaal. Ik zit bij mijn ouders, we eten heerlijk, gaan wandelen, gaan op bezoek bij familie, en ga zo maar door. Het is voor mij dus eigenlijk een familieweekend pur sang (ik ben dan ook in Nederland).
Mijn vraag: wat doen jullie vandaag? Maken jullie plannen of hebben jullie gewoon vrij en zie je wel wat er op je pad komt? Wat vind je lekkerder, binnen zitten, naar buiten gaan, op visite gaan of mensen op visite krijgen? Een boek erbij en een wijntje, of toch maar een biertje en voetbal (of een film)?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten