In het huwelijksbootje: deze man en vrouw zijn straks het oudste pasgetrouwde stel ooit

Echte liefde.

George Kirby is 103, en Doreen Lickie 91. Ze komen uit het Engelse Eastbourne en gaan binnenkort met elkaar trouwen, waarmee ze het oudste pasgetrouwde stel ooit worden. Ze zijn op de dag dat ze trouwen gezamenlijk 194 jaar oud en 281 dagen, waarmee ze een nieuw record vestigen.

Het vorige record van het oudste bruidspaar stond op 188 jaar. Kirby en Lickie bewijzen daarmee dat je nooit te oud bent om je geestverwant te vinden en gelukkig te zijn met elkaar. De twee ontmoetten elkaar 27 jaar geleden, en hebben eigenlijk onder druk van hun (inmiddels ook al bejaarde) kinderen besloten om te gaan trouwen. Via Yahoo News:

George, currently 102, proposed on Valentine’s Day and will marry for the third time on June 13 – getting hitched to Doreen in front of 60 guests.

Between them the pair have had seven children, 15 grandchildren and seven great-grandchildren.

Kirby zegt dat hij het wel tijd vond worden om te trouwen. “Doreen houdt me jong,” zegt hij over zijn aanstaande vrouw. Maar Kirby is niet voor haar op de knieën gegaan, “want ik denk niet dat ik dan nog omhoog was gekomen”. Haha, wat een baas. En wat een mooi verhaal weer. Dit maakt je dag toch meteen weer goed?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

 1. halo1

  Sorry hoor. maar ik vind het eigenlijk geen gezicht……liefde is in mijn ogen wel iets voor jonge(re) mensen..

  1. toetssteen

   @Halo
   Wat jij beschrijft is geen liefde maar voortplantingsdrift. Liefde is hand in hand in het park zitten en genieten van het leven zelf.
   Natuurlijk komt er op die leeftijd geen seks meer aan te pas, maar verwar seks niet met liefde.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.