Jonge vrouw ontwaakt uit coma nadat dokters haar hadden opgegeven. Maar het verhaal wordt nog veel mooier

Geen categorieapr 15 2015, 14:29
De wonderen zijn de wereld werkelijk nog niet uit.
Alles ging goed voor Sharista Giles. Ze was vorig jaar heerlijk aan het leven en genoot met name van haar zwangerschap. Ze had echt zin om moeder te worden; een mooie toekomst kon ze zich niet voorstellen.
Toen ze vijf maanden zwanger was sloeg het ongeluk toe in de vorm van een auto-ongeluk. Sharista werd vreselijk hard geraakt en raakte zelfs in coma.
Dokters deden hun uiterste best om haar te redden, maar eigenlijk hadden ze geen hoop voor haar. Ze vertelden haar ouders dat dit niet meer goed zou komen.
De familie weigerde echter zomaar op te geven... en Sharista dacht daar blijkbaar net zo over. Na maanden in coma te hebben gelegen deed ze haar ogen ineens open. Haar familie werd ingeschakeld en, eenmaal aangekomen in het rehabilitatiecentrum, zagen ze dat ze zich echt bewust was van wat er gebeurde. Ze volgde haar vader met haar ogen en kneep zachtjes in de handen van haar bezoekers.
Geweldig, natuurlijk, maar het verhaal werd nog mooier. Sharista's vader had namelijk een enorme verrassing voor haar. Hoewel ze ongetwijfeld dacht dat haar ongeboren baby was overleden door het tragische ongeval bleek dat allerminst het geval te zijn. In januari hadden doktoren de baby ter wereld gebracht. Natuurlijk was haar kindje te vroeg geboren, maar hij maakte het prima.
Zo was de dag dat ze ontwaakte uit haar coma dus om twee redenen de mooiste en belangrijkste dag van haar leven. Schitterend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten