[VIDEO] Jonge vrouwen leveren op straat een sigaret in. Zie hier wat voor een fantastische ervaring ze daarvoor terugkrijgen

Zou jij een sigaret inruilen als je wist dat je daar iets ongelofelijks voor terugkrijgt?

Stoppen met roken. Niet-rokers zijn blij er nooit aan te hoeven beginnen, en rokers hopen dat ze ooit de kracht hebben er mee aan de gang te gaan. Het blijkt vaak niet makkelijk om zo’n pakje Camels of Marlboro’s ter zijde te schuiven.

Gelukkig is daar het 11 Minute Initiative. Een club die mensen laat zien wat voor een geweldige tijd ze kunnen terugkrijgen als ze die sigaretten terzijde schuiven. Want 11 minuten per rooksessie die je retour krijgt.. als je die tijd optelt, kan je daar flink wat leuke dingen mee doen.

Deze paal op straat probeert te helpen met het bereiken van een doel.

kimmel1-45aa82827e05dbb3a0a4add1e9f69933

Stop een sigeret in de automaat en.. de meest fantastische 11 minuten van je leven breken aan. Er verschijnt een vrolijke meneer voor je neus en hij neemt je mee naar een dichtbijzijnde tent. En dan kom je in een geweldig bubbelplasticparadijs terecht waar je 11 minuten helemaal uit je dak kan gaan, zoals ook de twee dolenthousiaste jonge vrouwen op de afbeelding bovenaan:

https://www.youtube.com/watch?v=15XupeSmm4I

Nog meer bewijs dat stoppen met roken een goede stap is, lijkt me overbodig!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.