Roel van Velzen verrast vrouw uit publiek met emotioneel en persoonlijk lied

Geen categorieapr 29 2015, 15:00
Haar levensverhaal wordt bijzonder mooi gebracht.
Het verhaal van de jonge vrouw Cindy is behoorlijk droevig. Ze raakte haar ouders op jonge leeftijd kwijt. Haar zussen hebben haar daarna opgevoed, zo goed als ze konden. Dat was niet altijd even makkelijk, en ik denk dat iedereen wel kan begrijpen dat de emoties bij Cindy (en haar zussen) nog altijd hoog zitten door het verlies van papa en mama.
Maar ook als je droevig bent, kunnen er prachtige dingen gebeuren. De Nederlandse muzikant Roel van Velzen bezorgde Cindy gisteren de avond van haar leven bij het tv-programma RTL Late Night.
Van Velzen, bekend van onder andere het talentenjachtprogramma The Voice, had een bijzonder emotioneel en persoonlijk liedje voor haar geschreven. Hij droeg het gisteren voor tijdens het tv-programma terwijl het publiek de studio kwam binnenwandelen voor de uitzending.
De titel van het liedje is heel toepasselijk: Sister Love. Van Velzen vertelde in het indrukwekkende liedje het hele levensverhaal van Cindy. En Cindy? Die vond het prachtig. "Het is heel mooi. Ik denk dat mijn zussen dat ook vinden, ze zitten vast mee te kijken."
[video width="640" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/roelvanvelzen.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten