Trotse ouders laten hun pasgeboren baby zien aan familie. Dan hebben ze een nóg mooiere verrassing

Geen categorieapr 16 2015, 14:00
Een goed bewaard geheim.
Wat is er nog mooier dan een nieuwe baby verwelkomen op de wereld en die voor het eerst te laten zien aan al je familieleden? Nou, wat dacht je van twee baby's op de wereld zetten? Het wordt nog leuker. Wat als je dat doet zonder te zeggen dat je in verwachting bent van een tweeling zodat je de hele familie echt compleet kan verrassen?
Dat is wat Korey Rademacher en zijn vrouw Sharon Oberto Rademacher hebben gedaan met hun twee dochtertjes Maryann Grace en Brianna Faith. Niemand, maar dan ook echt niemand in de familie wist dat Sharon negen maanden lang niet één, maar twee baby'tjes in haar buik droeg. Toen de familie voor het eerst op kraambezoek kwam vorige maand, was het één grote verrassing voor de familieleden.
Dit is het gezicht van een van de familieleden als ze de kamer binnenstapt:
verrast2
Het is echt hartverwarmend om te zien. De familieleden staan letterlijk met open mond te kijken naar de tweeling, want ze hadden immers maar één baby'tje verwacht. De twee ouders hebben een filmpje gemaakt van alle verbaasde reacties van de familieleden en die een paar dagen geleden op YouTube gezet. Bekijk het filmpje, dat inmiddels meer dan 4 miljoen keer is bekeken en dus razend populair is, zelf maar:
En zo ziet de tweeling er nu uit. Schattig, hè?
lief
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten