[VIDEO] Doodsangst: moeder laat peuter per ongeluk vallen in cheetaverblijf

Geen categorieapr 13 2015, 14:00
Ze bracht haar eigen kind in levensgevaar.
Het idee is schitterend: samen met je jonge kind naar een dierentuin gaan om hem/haar te laten wennen aan allerlei soorten (exotische) dieren. Jong geleerd is wat dat betreft echt oud gedaan: leer je kinderen op jonge leeftijd liefde aan voor dieren en ze groeien vrijwel altijd uit tot dierenliefhebbers pur sang.
Helaas zijn er ook verkeerde manieren om dat te doen. Case in point, deze Amerikaanse dame die dacht dat het leuk was om haar baby ver over de reling van een cheetaverblijf te houden zodat hij het beter kon zien:
Een moeder uit Ohio kreeg de schrik van haar leven toen haar 2-jarige zoontje in het verblijf van de jachtluipaarden viel in de dierentuin van Cleveland. De peuter viel drie meter naar beneden en hield er enkele lichte verwondingen aan over.
Godzijdank liep dit verhaal uiteindelijk goed af. De ouders aarzelden namelijk niet en sprongen er meteen achteraan. Daardoor kwam hun jonge zoontje er goed vanaf: hij hield alleen wat blauwe plekken en enkele bulten over aan zijn buiteling. De cheeta's konden niet snel genoeg in actie komen om hem te verorberen.
Hoewel dat natuurlijk fantastisch is, is het verhaal nog niet beëindigd. De dierentuin wil haar namelijk aanklagen omdat ze het leven van haar kind in gevaar heeft gebracht. Zij en haar man redden hun zoontje uiteindelijk natuurlijk, wat in hun voordeel spreekt, maar het moge duidelijk zijn dat dit soort wangedrag niet geaccepteerd kan worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten