Vrouw krijgt de mooiste verrassing van haar leven als de film in de bioscoop haar ineens wel heel erg bekend voorkomt

Geen categorieapr 11 2015, 10:00
Elaine Bran dacht dat ze gewoon naar de bioscoop ging met haar vriend. Maar de avond werd ineens misschien wel de beste van haar leven.
Zes jaar geleden ontmoetten Elaine Bran en Mario Lantigua elkaar bij het opnemen van een film die Elaine regisseerde. Het was echt liefde op het eerste gezicht, en het duurt ook niet lang totdat de twee zich verloofden en begonnen met het plannen van een bruiloft.
Helaas sloeg daarna al gauw het noodlot toe. Elaine kreeg met een zeer agressieve vorm van kanker te maken, die in een mum van tijd het hele immuunsysteem van de vrouw aantastte. Daardoor zat een bruiloft er voorlopig niet in vanwege de hoge kosten die gemoeid gaan met zo'n tragische gebeurtenis.
Jaren later kreeg Mario dan toch de kans om de grote liefde van zijn leven te trouwen: samen met de Amerikaanse videosite Break zette Mario een verrassing op voor Elaine die haar nog lang, heel lang, zal heugen.
De avond begon niet al te opvallend: de twee gingen naar de bioscoop om een film te kijken. Nou ja, dat dacht Elaine tenminste. Want terwijl de trailers voorafgaand aan de hoofdfilm nog draaien, meldde Mario ineens dat hij nodig naar de wc moest. Daarna werd op het bioscoopscherm een film getoond die Elaine wel heel erg bekend voorkwam.
Sterker nog: het was een film over Elaine. Terwijl de karakteristieke voice-over vertelt over een liefdesverhaal uit duizenden, speelden twee acteurs de geschiedenis van Elaine en Mario aan. Alles komt voorbij: de ontmoeting, de onmiddellijke verliefdheid, het geluk, het verdriet, maar bovenal de onbreekbare band van de twee geliefden. De trailer eindigt met de mededeling dat het liefdespaar in de bioscoop zit en dat Mario terugkomt van de wc.
En dan ineens stopt de trailer en staat er een schijnwerper op Elaine. De echte - en tot tranen ontroerde - Mario komt ook terug van de wc en vraagt de liefde van zijn leven te huwelijk. Hij vertelt haar hoe veel hij van haar houdt en vraagt of ze bereid is meteen met hem te trouwen:
vlcsnap-2015-04-11-09h40m54s40
vlcsnap-2015-04-11-09h38m52s83
De overrompelde maar dolgelukkige Elaine zegt zonder te twijfelen ja.
Zo geschiedde. Het filmscherm wordt gehesen, en op het podium blijkt ineens een bruilofsprieel klaar te staan. Mario meende wat hij zei: hij wil nu maar haar trouwen. Alle familie en vrienden van de twee blijken aanwezig te zijn en Elaine's zussen hebben zelfs een jurk voor haar uitgezocht, die voor haar ter plekke op maat wordt gemaakt terwijl een kapper haar haar doet.
De twee trouwen ter plekke.
vlcsnap-2015-04-11-09h39m36s18
Van Break krijgen de twee overigens ook het nog het onvergetelijke bedrag van $20.000 mee om hun huwelijksreis van te plannen. Als dit geen sprookjeshuwelijk is, weet ik het ook niet meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten