Vrouw op zoek naar haar biologische moeder krijgt de verrassing van haar leven dankzij een collega

Geen categorieapr 18 2015, 10:00
Een hartverwarmende hereniging.
Veel adoptiekinderen willen op een gegeven moment hun biologische moeder en vader ontmoeten. Die zoektocht slaagt niet altijd, en als het dan wel lukt, blijkt het soms één grote teleurstelling. Maar dat is in het geval van de 38-jarige Amerikaanse La-Sonya Mitchell Clark wel anders.
De vrouw wilde altijd al weten wie haar biologische moeder was. Het was de verrassing van haar leven toen ze vorige maand ontdekte dat haar bloedeigen moeder gewoon bij hetzelfde bedrijf werkt en zelfs maar een paar kilometer van haar huis vandaan woont.
Dankzij de staat Ohio ontdekte Mitchell Clark dat haar moeders naam Francine Simmons is. Toen dacht ze meteen: "Er werkt een Francine bij mij op mijn werk." En ja hoor, na enig onderzoek bleek dat inderdaad haar moeder te zijn, aldus WKBN-TV. Simmons zelf was in shock toen ze het hoorde, maar ze vond het geweld om weer te worden herenigd met haar dochter.
"Ik raakte zwanger op mijn 14e. Ze werd geboren toen ik 15 was," herinnert Simmons zich nog van haar dochter. Voor Mitchell Clark is de familie alleen maar groter geworden nu ze haar biologische moeder heeft gevonden. Wat een mooi verhaal. Bekijk de video van WKBN-TV:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten