Woedende vader pakt pedofiel aan

Geen categorieapr 06 2015, 8:19
Het is niet netjes, maar wel logisch.
Zie je de foto boven dit artikel? Zo ziet de 19-jarige Raymond Frolander er tegenwoordig uit.
Tot voor kort was hij iets minder... bont en blauw:
Screen Shot 2015-04-06 at 08.09.37
Vanwaar het grote verschil?
Nou, Frolander werd onlangs gevraagd of hij op een 11-jarig jongetje wilde passen. Ja hoor, dat deed hij met alle plezier van de wereld. Toen de vader van het jongetje thuiskwam kreeg hij helaas de schrik van zijn leven: hij zag hoe Frolander zijn arme zoontje misbruikte.
Vervolgens deed hij wat vrijwel iedere vader zou doen in die situatie: hij ging helemaal los. De pedofiel Frolander kreeg het pak slaag van zijn leven.
Toen pa klaar was met Frolander werd de politie ingeschakeld waarna de kindermisbruiker werd gearresteerd. Onlangs werd hij veroordeeld tot 25 jaar cel. Een prima straf voor deze viezerik.
Misschien wel het mooiste deel van dit verhaal? Waar papa in Nederland ongetwijfeld ook zou worden vervolgd, reageerde de Amerikaanse justitie net een beetje anders. "Ach," zei de betrokken politiechef, "de vader gedroeg zich als een vader." Daarna ging hij weer over tot de orde van de dag.
In Nederland kunnen we het één en ander leren van dit verhaal:
1. Je moet veroordeelde pedo's minimaal 25 jaar vastzetten, niet een paar maanden "per misbruikgeval."
2. Als een pedo of andersoortige crimineel op gewelddadige wijze wordt uitgeschakeld betekent dit niet dat a) het echte slachtoffer eraan moet geloven en b) dat de dader een lagere straf moet krijgen. Mensen hebben het recht om zichzelf en hun have en goed te beschermen. Indien Frolander geen pak slaag wilde hebben had hij zich niet moeten vergrijpen aan het 11-jarige zoontje van de vader in kwestie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten