Ze vond een beledigend briefje op haar auto, maar voor haar was het een geweldig compliment

Geen categorieapr 14 2015, 9:00
Dank je!
Als individuen, families, kerken, organisaties etc. moeten we ons beste beentje voor zetten om dat samenleving om ons heen een beetje beter te maken. Dit betekent dat we goed gedrag belonen - en elkaar een handje proberen te helpen wanneer dat nuttig is - en asociaal gedrag juist bestraffen.
Helaas is het niet altijd goed te zien of iets asociaal dan wel volkomen normaal is. In die gevallen is het 't beste om niets te doen.
Voorbeeld?
Natasha Hope-Simpson was klaar met haar werk en liep naar haar auto zodat ze naar huis kon rijden. Bij haar auto aangekomen zag ze dat iemand een briefje op haar voorruit had geplakt, met daarop een tekst (in hoofdletters):
note1
Natasha parkeerde haar auto namelijk altijd op een parkeerplaats voor gehandicapten. Eén oplettende - of moet ik zeggen: bemoeizuchtige? - persoon in de omgeving had dat gezien en begreep er niets van. Natasha lijkt namelijk bijzonder gezond.
Daarom ging die persoon zo ver om haar stiekem te filmen en vervolgens te bedreigen. Een beetje over the top en ook nog eens volstrekt lachwekkend. De reden? Kijk maar eens naar Natashas linkerbeen:
Screen Shot 2015-04-14 at 10.05.16
Ja, dat is een prothese. Ze is dus wel degelijk (zwaar!) gehandicapt.
Het mooiste aan dit verhaal is Natashas reactie:
"Ik voel me gevleid omdat ik erg mijn best doe om zo natuurlijk mogelijk te lopen. Blijkbaar ben ik daar in geslaagd!"
En zo gaf een bemoeizuchtige zuurpruim een schitterende dame per ongeluk het compliment van haar leven. Mooi hoor.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten