Zwarte Piethaters hebben nieuw doelwit: de Kardashians

De zussen en halfzussen van Kim Kardashian (evenals deze superster ruimbedeeld) zijn ineens het doelwit geworden van de niet-aflatende haat tegen Zwarte Piet.

De Amerikaanse Kardashian-familie; ze zijn non-stop in het nieuws. De beurt was vandaag aan de jonge telg Kylie Jenner, die de spotlights nam met een fotoshoot die ze had laten doen, waarbij ze haar huid in een wel heel bijzondere kleur had laten verven:

jennerfotos

Om maar met de deur in huis te vallen: ik vind het helemaal niets. Kylie houdt op deze foto’s het midden tussen een ‘Avatar’ uit de gelijknamige film, en een glitterende onzinvampier uit de Twilight-saga. Ik was dan ook eigenlijk niet van plan aandacht te besteden aan deze kiekjes.

Tot dus de zelfbenoemde anti-racisten en strijders tegen Zwarte Piet op de proppen kwamen, en de jonge vrouw begonnen te bashen vanwege vermeend racisme. Dit soort ontsierende reacties kwamen er dus:

Though the purpose of the session has not yet been revealed, the futuristic skin paint ignited a firestorm of comment among her social media observers who believed it resembled ‘blackface.’

A Twitter user ‏remarked, ‘How is kylie jenner dumb enough to do blackface, post it on IG, with the caption “what i wish i looked like all the time.”‘

‘How do you not see the blatant racism associated with this photo,’ an Instagram fan questioned.

En andere beroemdheden die Kylie bijvielen, werden ook meteen slachtoffer gemaakt in één of andere sneue heksenjacht tegen racisme.

Natuurlijk zijn wel allemaal tegen racisme (behalve Filip Dewinter), maar ik vraag me toch echt af wie hier de racist is. De meeste zwarte mensen die ik ken zien er namelijk niet uit alsof ze een kruising zijn tussen een Terminator en een Lord of the Rings-elf. En ook hebben ze geen paars haar. Heeft Kylie Jenner hier dus haar best gedaan om zwarte mensen te kakken te zetten door zich te schminken alsof ze Afro-Afrikaans zou zijn? In de verste verten niet.

Racisme? Ga toch fietsen. Je ziet dingen die er echt niet zijn.

U ziet dus hier in de praktijk hoe compleet doorgedraaid de Zwarte Piet-haters zijn. Ze zijn echt bereid alles en iedereen erbij te lappen en racist te noemen, zelfs de nog minderjarige Kylie Jenner.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. HenkieAltea

  Alle mensen zijn racisten.
  Alleen willen ze dat niet erkennen.
  Zelfs de zwarte mensen zijn dat,en ga dat maar vragen aan de blanken uit de onderklasse in Zuid Afrika.
  Maar het klink zo mooi,ik ben tegen racisme,dan ben je pas een goedmens voor de linkse kliek.
  Maar kijk hoe ze tekeer gaan tegen mensen die openlijk tegen de import van gelukzoekers zijn.
  Kijk hoe ze omgaan met mensen die een poster voor het raam hebben van de PVV.
  O,dat is dan geen racisme?
  Alleen als er acties zijn tegen gekleurde,cq vreemdelingen zijn,dan is het ineens racisme !
  Kijk naar de demonstraties van Pegida,die kunnen er niet zijn zonder de tegen demonstraties van het linkse schorem.

 2. lic

  Ik vind het wel mooi.

 3. Teun

  Zou Geert hier haat gezaaid hebben?
  En ik maar denken dat MonSatan alle zaadjes bezat.
  Geert, kom op, vertel, waar heb jij je zaadjes vandaan, joh!

  1. W.H.J. Reiss

   Hij die Haat zaait zal Oogsten. Volgens de schrijver zal Geert wel flink hebben liggen strooien in Syrië ! Geertje moord nl. over de gehele wereld alle mensen uit ! Geertje IS schuld aan alle ellende en met zijn toespraken zorgt hij ervoor dat ISIS gewelddadig wordt ! Het zou goed zijn om Wilders voor 50 jaar op te sluiten en de terugkerende Jihadisten Huis, Haard en Hoer te verstrekken. De 3 H’s ! Dan zou alles weer goed komen !

 4. Teun

  Kassian! Zo zielig toch, die Kardashian.
  Lijkt net een brownie zo.
  Welke halve gario wil er nu op een brownio lijken.
  Voor de niet-snoepers: een brownio verwijst naar een Amerikaans snoepsel. Voor alle gekken en dwangneuroten en dat zijn er tegenwoordig heel wat: alle vormen in de natuur verwijzen naar phalli, vaginae en browniae.
  Je raakt er compleet buiten zinnen van, vooral omdat je het per se niet wilt.

 5. Nicky

  Beste Henkie, “… zelfs zwarte mensen zijn racist’?

  Heb jij niet zoveel zwarten in je kennissenkring?

  JUIST vaak zwarte mensen bedoel je dan, na wat meer en diepere kennismakingen.

 6. JanvanEechoud

  Van waar nou weer die sneer naar Filip de Winter?
  Hoe jij 1,2 miljoen pvvers wegzet vind ik veel erger!

 7. nakkie123

  maar hoe zit het nou eigenlijk met al die zwarten die hun huid bleken (michael jackson e.a.), hun haar ontkroesen/stijl haar maken en blonderen, hun brede neus faceliften enz ?
  .
  is dat nou ook rasicisme ?

 8. Ad

  Gario en consorten zijn m.i. o zoek naar hun identiteit. Aan Nederlandse of Europese mensen en cultuur hebben ze over het algemeen een hekel of ‘hebben er niks mee’.

  Liever identificeren ze zich met Amerikaanse negers. dat heeft verschillende voordelen.

  Een is dat je dan makkelijker je slachtofferschap als afstammeling van slaven kunt benadrukken. Je wordt dan gesteund door een veel grotere Amerikaanse zwarte gemeenschap.

  Twee is dat je wanneer je je daarmee identificeert je bij de top van de wereld hoort, en nog wel bij het betere van de top. namelijk de zwarten zijn onschuldig en de blanken zijn schuldig. Je bent dus nr. 1 en dan nog eens de ‘goede’ nr. 1.

  gevolg is wel dat wij moeten leren wat black face is en dat wij hier in Nl. eigenlijk ook aan het blackfacen zijn. dat moeten ze er hier nog in zien te krijgen. Omdat vele blanke Nl ers zich universeel, kosmopolitisch en wereldburger voelen zijn er wel ingangen. Die vinden zwarte piet en black face uitwisselbaar. Want allemaal slecht blank racisme. enz. enz.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.