Bizarre video: man probeert enorm geweer op nogal onorthodoxe wijze te stelen

Geen categoriemei 31 2015, 21:00
Deze diefstal liep wat minder goed af voor de dief dan hij dacht. De oorzaak? Zijn eigen domheid.
Marlon Paul Alvarez is een 19-jarige inwoner van de (bijzonder mooie!) staat Florida. Onlangs wilde hij graag een heel mooi, nieuw geweer aanschaffen; het liefst een AK-47.
[caption id="attachment_111714" align="aligncenter" width="640"]Een AK 47. Foto: Namvang  (bron: Wikimedia Commons) Een AK 47. Foto: Namvang (bron: Wikimedia Commons)[/caption]
Helaas had Marlon één probleempje: hij had geen geld. Dat is toch wel wat lastig als je een geweer wilt kopen.
'Geen probleem,' dacht hij, 'ik steel er gewoon eentje!'
Dus ging hij naar een winkel waar een AK-47 te koop was. Hij keek om zich heen en zag dat de kust vrij was. Ja, ja, dit zou een bijzonder geslaagde actie worden. Nog even en hij had zijn eigen AK-47. Ge-wel-dig.
Toen bedacht Marlon zich ineens dat hij iets vergeten was: een tas. Een AK-47 is een bijzonder groot geweer, die stop je niet even snel in je mouw. Wat hij toen deed heeft ervoor gezorgd dat Marlon nu wereldberoemd is: hij probeerde het geweer in zijn broek te stoppen.
Dat liep toch wat lastig dus haalde Marlon het geweer er maar weer uit. Helaas had hij wel een flink vuurwapen nodig... Daarom greep hij een - ook al grote - AR-15.
[caption id="attachment_111713" align="aligncenter" width="640"]Een AR-15. Foto: Michael Sullivan (bron: Wikimedia Commons) Een AR-15. Foto: Michael Sullivan (bron: Wikimedia Commons)[/caption]
Met dat geweer in zijn broek probeerde Marlon de winkel vervolgens uit te waggelen (je kunt het geen lopen noemen; het geweer was veel te groot). Niet geheel verrassend zag de eigenaar van de winkel wat er gebeurde. Hij greep dan ook razendsnel in waarna de politie Marlon kwam ophalen.
Hier de video:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Gun-Store-Thief-Stuffs-Assault-Rifle-Down-His-Pants-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten