Bruut ISIS en seksslaven: twintig operaties om maagdelijkheid te ‘herstellen’

De terreurorganisatie uit Syrië en Irak heeft een compleet verpeste seksmoraal. Maar dat niet alleen.

Wie bij radicale moslims denkt dat ze vanwege hun diepreligieuze opvattingen wel in ieder geval engeltjes zullen zijn wat betreft hun omgang met vrouwen, wel, die zit er flink naast. Want juist op dit gebied zijn de jihadstrijders méér dan beestachtig. De ISIS-strijders zijn namelijk geobsedeerd door seks. En – problematisch – ook door ‘puurheid’ en ‘maagdelijkheid’. Die concept lijken elkaar uiteraard uit te sluiten, maar in het kalifaat hebben ze kennelijk een manier gevonden om die twee concepten toch met elkaar in verbinding te brengen:

An Islamic State terrorist group forced a sex slave to marry 20 fighters and even made her undergo surgery each time to restore her virginity, a United Nations official said.

The group paraded and traded Syrian and Iraqi girls in ‘slave bazaars’ before the victims were shipped to other provinces, it was claimed.

Kortom: een vorm van gedwongen prostitutie. En dat wordt islamitisch-juridisch allemaal afgedekt met een beroep op schijnhuwelijken. Het is eigenlijk niet te bevatten wat de slachtoffers doormaken. Als u ooit iemand heeft gesproken die een verkrachting heeft meegemaakt, dan weet u wat voor een impact dat heeft op het leven het slachtoffer. Laat staan wat er gebeurt als vrouwen over de duur van een jaar door twintig verschillende mannen verkracht worden en iedere keer doorverkocht als gevangene aan de volgende, met iedere keer weer opnieuw een nieuwe gruwelijke medische ingreep die geen verdere zin heeft, maar wel helse pijn oplevert.

Naar schatting zijn er nog steeds duizenden seksslavinnen in de handen van ISIS. Laten we snel hopen dat ze bevrijd worden, en met de daders van dit soort bizarre ingrepen afgerekend. Want dit soort barbaarse praktijken zijn gewoonweg te walgelijk voor woorden. Hoe sneller een einde komt aan dit soort mensonterende situaties, hoe beter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. W.H.J. Reiss

  @Tim
  Steeds Wilders bashen zonder te motiveren. En nu geef je hem zoals vaker gelijk in zijn mening ! Kijk Regeren of inzicht hebben IS vooruitzien en daar IS Wilders in tegen stelling tot jouw bijzonder goed in !
  Het ‘minder Marokkanen’ zou Nederland m.b.t. fatsoen en respect een stuk vooruit helpen. Helaas moet er iets gebeuren voordat dit kwartje bij jouw ook gaat vallen !

  1. loritta

   Hier ben ik het helemaal mee eens.
   Het bashen van Wilders gaat Tim goed af..

 2. zomaar

  jaren lang is het hier , onder de sociale vlag , mogelijk geweest voor moslim meisjes , op kosten van het ziekenfonds , hun maagdenvlies te laten herstellen , voor zij in een islamitisch huwelijk treden .

  immers de gemeenschap, (wij dus de ongelovige honden) , betaalde !!.

  dis volgend jaar weer meer kosten , (ziekten verzekering ), ook deze meisjes en vrouwen , worden door onze weggeef partijen uitgenodigd voor een herstel operatie, de ongelovige hond betaald wel , en blijft betalen .

 3. Wachteres

  Niet alleen de islam is verknipt, de linksen hebben ook een behoorlijke klap van de molenwiek meegekregen.

  Zij gaan tekeer tegen mensen die zeggen dat we in Europa minder islam moeten hebben.

  Dit heeft niets te maken met de islam wordt er door hen om het hardst geroepen.

  Dagelijks staan de kranten vol van moslimgeweld; zelfs de linkse MSM kunnen er niet altijd onderuit komen – in heel Europa zijn er grote problemen met de islam.

  Critici van de islam worden bedreigd en hebben dag in dag uit bescherming nodig.

  De ‘blijf van mijn lijf huizen’ zitten vol met moslima’s, die door hun man, broer(s), vader met geweld of met de dood bedreigd worden.

  De gevangenissen zijn voor een groot deel gevuld met moslimmannen.

  Ook in Europa worden moslimmeisjes tot een huwelijk gedwongen en worden zij vermoord.

  De autochtonen moeten zich steeds meer aanpassen aan de regels van de islam – kunst en cultuur komen in de problemen – en zelfs de achterlijke, voor middeleeuwse boerka’s moeten wij accepteren.

  In plaats dat we vanaf het begin gezegd hebben: dit zijn onze regels en gewoontes, ‘take it or leave it’ morden wij gedwongen om ons aan te passen aan deze vervloekte ideologie.

  De mensen die bedreigd worden krijgen eigenlijk direct of indirect te horen; “Eigen schuld, had je je mond maar moeten houden”.

  Het vrije Europa wordt daardoor tot in haar diepste wezen aangetast en verandert langzamerhand in een gebied, dat wij qua achterlijkheid al eeuwen achter ons hadden gelaten.

  Dezelfde figuren die ervoor vochten om de vrouw haar plaats naast de man in de maatschappij te geven, in plaats van de ondergeschikte positie die zij eeuwen had, komen nu op voor een ideologie die in achterlijkheid onze middeleeuwen voorbij streeft.

  Om een Bijbelse tekst te gebruiken:

  “Laat wie bij machte is dit te begrijpen het begrijpen”.

  Ik begrijp het niet en ik zal het ook nooit begrijpen.

  1. josef kuijpers

   Natuurlijk is e.e.a. heel goed te begrijpen. Europa en Nederland o.l.v. mijnheer Den Uyl, heeft toegezegd moslims op te nemen zonder al te veel eisen mbt inburgering. Zo heeft ie de oliecrisis bezworen. Knap staaltje achterbaks handelen, precies zoals het voor socialisten betamelijk is.

 4. ktm690smcr

  Als je ontmaagd ben, dan ben je ontmaagd.
  Als herstellen ze het 100 keer.
  Wat een onzin.

  1. zomaar

   klopt toch de bruidengom , moet een bebloed laken tonen , te teken dat zijn bruid onberoerd was !!.

   dus weer buigen al ruim 30 jaar , (onze linkse parochianen ), richting de bezetters .

   kosten verhalend op de autochtonen .

 5. Nicky

  Ja maar er zijn ook rituelen om het bloed van die kutjes op te vangen, nadat ze weer (onverdoofd!) dichtgenaaid zijn. Althans in Ethiopie, en elders.

  @ Wachteres. Dus ja, wij begrijpen niet alles van deze waanzinnige en demonische mindsets. WILLEN wij dat trouwens. Rituelen.. en religie.

 6. Bromsnor

  Overal in de moslim wereld zien we dit soort gedrag.

  Het is dus niet alleen ISIS.

  Het aantal gevallen van eerwraak is ook in Europa onder moslims toegenomen om maar wat te noemen.

  1. Wachteres

   Hoor je ooit dat links daarover valt @ Bromsnor?

   Blijkbaar keurt links de eerwraak goed.

   O ja, dat is cultuur en heeft niets met de islam te maken

   Dat moesten de katholieken eens zeggen, toen naar buiten kwam dat priesters jongetjes hadden verkracht::

   “Dat heeft niets met de katholieke kerk te maken”.

   Dan was de [linkse] wereld te klein geweest.

 7. hendrikush

  Wat doen ze met de mohammedaanse knapenvliezen?
  Is daar geen afdoende operatie voor? Inplaats van besnijden?

 8. Nicky

  Moet eerlijk zeggen dat ik steeds meer sick and tired to be sick and tired wordt als ik deze mensonterende Islam berichten lees. Misschien daarom sla ik ze wel eens over.

  Mag ik ook eens een beetje wegkijkertje spelen.
  Ik moet nog langer mee, in dit muslimland waar ik al jaren woon. Langzamerhand, het kost tijd, merk ik dat er steeds meer Muslims zijn die mij stiekum om een Bijbel vragen. Met gevaar voor eigen leven, of minstens uitgestoten te worden uit hun fam en dorp!
  Maar ze vertrouwen mij liever dan hun eigen imam.

  Dan geef ik altijd het Nieuwe Testament natuurlijk (niet het OT wat te moeilijk te vatten is voor hen en ze niet echt verderbrengt, en waar ook een straffende, oog-om-oog God heel wettisch regeert, net als hun Allah).

  Of dat ex-Muslims heel dapper in het openbaar gaat. Ik geef ze dan goed studie materiaal, DvDs, Mp3, boeken vertaald in hun taal, bij honderden! Het is een druppel, maar dat is wat IK kan doen.

  En op de PVV stemmen, hoewel shit dat lukte niet de vorige keer. Waarom regelen ze dat niet beter voor Nederlanders in het buitenland!!?

  …net als volgende keer
  @dhr Reiss, Tim ook eindelijk gaat doen!

  Dat is tenminste nog iets om die demonie van Links en Islam tegen te houden! Fijn dat Tim eindelijk ook dan zijn verantwoordelijkheid kent, en je hoeft er niet veel voor te doen!

  Want ooohauauw wat een labbekakken lopen er in ons nog vrije landje rond.

  Nee ik haat die religie, alle religie trouwens – ook de zgn. Joodse of ‘Christelijke’ – net als Jezus deed, toch is mijn roeping zendeling haha.

  De Liefde van Jezus, de totale innerlijke vrijheid en vreugde wil ik graag delen. And they’re watching you. Ze zijn maar wat jaloers op mijn vrijheid van mindset, enz.

  Ik blijf van alle mensen houden, des te meer misschien als ik weer zo’n ‘feest’ voor bij zie trekken, waar een klein peuterjochie op een versierde draagstoel zit om straks – weet hij nog veel : (
  besneden te worden.

  Of als ik mijn (telefoon)gesprek moet onderbreken doordat er weer – vijf keer per dag, 365 dagen per jaar, eeuw in eeuw uit – per roeptoeter gebrainwashed moet worden.

  Enzovoort. Ik haat die bemoeizucht, die controle, die onvrijheid van die religie hier.
  Maar ik hou erg van deze mensen. Ik ga zelfs trouwen met een van ‘hun’ dames hier. Wel een waar Christen natuurlijk.

  Want wij zijn wel errug verwend in ons rijke landje.
  Maar hier is waar ik blijkbaar moet zijn, als vaak undercover zendeling en Bijbelteacher, en nog met plezier ook!

  1. Mart

   Ik hoop van harte dat je eerdaags niet gepakt wordt.

 9. JanvanEechoud

  Toevallig afgelopen week nog (minimaal) 2 dingen bijgeleerd:
  1 Mohammed is vermoord door een Joodse vrouw!
  Geen wónder dat moslims zo de pest hebben aan Joden!!
  2 60% van de koran gaat over “de ongelovigen’.
  En natuurlijk grotendeels over dat zij minderwaardig zijn en hoe ze (slecht in onze ogen) behandeld moeten worden.

  Blijf me verbazen over de krankzinnige islam…. en ik hoop vurig dat wanneer ‘Pegida Nederland’ start dat vele patriottische Nederlanders er zullen zijn!

  1. hendrikush

   Maar niet alle mohammedanen zijn hetzelfde.
   De Turkse islam is heel anders dan de Iraanse islam of de Afghaanse islam of de Somalische islam of …
   Daarom hakken ze elkaar ook de koppen af zolang we ons er maar niet tegenaan bemoeien.

 10. Wachteres

  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/05/09/belgium-syrian-immigrant-decapitates-wife-and-baby-and-is-freed-due-to-paperwork-error/

  In België zijn de rechtbanken ook al onderdeel van de sharia.

  Even Belgian courts agree to Sharia law.

  Do whatever you want to women and children. No consequences, said prophet Mohammed. . .

  Belgium’s Court of Cassation has ruled that prosecutors failed to follow the correct procedures when they filled in the forms for the trial.

 11. Nicky

  @Mart, dank je wel. Ben al eens het land uitgeknikkerd, door gossip en leugens die ook bij de imigratie terecht kwamen. Heel verhaal. Dat sloeg echt nerrugus op. Ik deed alleen maar goed, spiritueel en fysiek (moneymoney en praktische hulp). Maar haha, ben er weer hoor.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.