ISIS opent vijfsterrenhotel in Mosul, maar je mag er niet drinken of dansen, want dan komt de ISIS-politie je afstraffen

Geen categoriemei 08 2015, 9:05
Klinkt niet heel gezellig, eigenlijk.
Bij een islamitisch kalifaat ter grootte van de Islamitische Staat in delen van Irak en Syrië hoort ook een vijfsterrenhotel, moeten ze gedacht hebben bij ISIS. Bij de verovering van de Iraakse stad Mosul namen ze ook het Ninawa International Hotel over, een luxueus hotel dat prima recensies kreeg op reiswebsites.
Het hotel is nu omgetoverd tot een vijfsterrenhotel van ISIS, met alles erop en eraan: spa's, zwembaden en prachtige hotelkamers. Hartstikke geschikt voor jihadi's die willen trouwen met elkaar en nog een mooie avond willen doorbrengen voordat ze naar het front gaan of zichzelf opblazen.
Uiteraard is er wel het een en ander veranderd aan het hotel. Zo hangen er ISIS-vlaggen voor het hotel, zoals op de foto hierboven te zien is. Maar er is meer veranderd volgens Metro. Vrouwen mogen er niet zwemmen of tennisspelen, en alcohol drinken, dansen, roken en gokken is ook allemaal verboden in het hotel:
As for the facilities, women will be banned for swimming or playing tennis in public unless they keep every inch of flesh covered, while the hotel is likely to be patrolled by members of IS’ feared all women police brigade.
Other banned activities including drinking alcohol, dancing, smoking or gambling, and those who don’t obey risk being flogged, crucified or beheaded.
Nou, laat die vakantie naar Irak en dat vijfsterrenhotel dan maar zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten