Lindsay Lohan kijkt naar de koran voor spirituele verdieping

Geen categoriemei 14 2015, 12:00
De actrice wordt gespot met een koran onder haar arm.
Actrice Lindsay Lohan heeft het tegenwoordig lang niet gemakkelijk. Ze is een paar keer in de problemen gekomen omdat ze iets stal dan wel dronken achter het stuur zat, ze is verslaafd aan drugs en alcohol, en - tenslotte - krijgt ze ook flink wat kritiek te verduren van Amerikanen die bang zijn dat ze helemaal van het padje is.
Onlangs kreeg Lohan een taakstraf wegens roekeloos rijgedrag. Ze moet die straf uitdienen in een jeugdcentrum in New York, waar ze met jonge kinderen werkt (die het lastig hebben) en ze hoop en inspiratie moet geven. Tegelijkertijd hoopt de rechter natuurlijk dat Lindsay, door deze ervaringen, nog beter leert te begrijpen dat zij het feitelijk juist ontzettend getroffen heeft en dat ze zichzelf kwaad doet door zich al te losbandig te gedragen.
Toen ze het centrum onlangs verliet - nadat ze twee uur te laat was aangekomen - waren omwonenden en fotojournalisten verbaasd; ze liep namelijk met een koran onder haar arm. Zoals De Telegraaf uitlegt betekent dit niet automatisch dat ze zich bekeerd heeft tot het islamitische geloof:
Eerder al werd ze eerder gespot met een Kabballah-armband, groeide ze Katholiek op en in 2012 zou ze zich even bij Courtney Loves boeddhistische zanggroep hebben gevoegd. "Ik ben een erg spiritueel mens. Er zijn zoveel krachten in de wereld die groter zijn dan ik", vertelde ze onlangs aan Oprah Winfrey. "Ik ben gezegend met de gave om deze te delen met andere mensen."
Opvallend genoeg zijn de ouders van kinderen die het centrum regelmatig bezoeken "gewaarschuwd" voor de komst van Lohan. In een brief aan ouders legt het bestuur uit dat er "altijd een leider bij zal zijn" en dat ze nooit "alleen zal worden gelaten met jullie kinderen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten