Man die belachelijk werd gemaakt omdat hij 'te dik was om te dansen' wordt op fantastische wijze aangemoedigd

Geen categoriemei 24 2015, 21:00
Internet-trollen probeerden Sean O’Brien belachelijk te maken omdat hij in hun optiek te dik was om te dansen. Raad eens wie er als laatste lacht?
Eerder dit jaar postten Internet-trollen een bijzonder vernederde foto online van Sean O’Brien, een Brit, die uit was gegaan en graag even wilde dansen. Hij had het prima naar zijn zin en kwam in beweging... toen zag hij opeens dat een paar vervelende jongelui hem uitlachten - ja, recht in zijn gezicht - en foto's van hem maakte. In zo'n geval zou ik extra hard dansen, maar Sean schaamde zich kapot en hield er meteen mee op.
Toen hij thuis kwam zag hij dat de aso's die hem uitlachten hem publiekelijk ook nog even belachelijk hadden gemaakt. Ze hadden zijn foto's namelijk op het Internet gezet, waarbij ze hem een "diersoort" noemden. Ze schreven er letterlijk bij: "Spotted this specimen trying to dance the other week. He stopped when he saw us laughing."
Screen Shot 2015-05-24 at 21.23.26
Hoewel de post bedoeld was om Sean belachelijk te maken bleek het uiteindelijk een gigantische zegening voor hem te zijn. De hele wereld zag namelijk wat de trollen hem probeerden aan te doen; Jan en Alleman greep vervolgens in.
Sterker nog, er werd zelfs een speciaal feest voor Sean georganiseerd in Los Angeles, de stad die bekend staat om haar vele beroemdheden. Er kwamen dan ook allemaal sterren opdagen bij het feest. Muzikanten Andrew W.K., Moby, en Tatyana Ali van “The Fresh Prince of Bel-Air" kwamen allemaal langs en sloegen een arm om Sean heen.
Screen Shot 2015-05-24 at 21.25.57
Zelfs Monica Lewinsky was erbij (de minnares van Bill Clinton toen die nog steeds president was):
Na afloop van het feestje liet Sean weten dat hij de tijd van zijn leven had en dat hij nog nooit zoveel gedanst had. Fantastisch natuurlijk.
Hier een video van het evenement:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Sean-OBrien-aka-@DancingManFound-at-the-Dancing-Man-Party-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten