Moeder wordt afgekeurd voor levensverzekering omdat ze te zwaarlijvig is. Dan gooit ze haar hele leven overhoop

Een ongelooflijke transformatie.

Enige tijd geleden kreeg de 33-jarige moeder Sarah te horen dat ze niet in aanmerking kwam voor een levensverzekering omdat ze te dik was. Haar verzekeraar zei dat ze eenvoudigweg te veel overgewicht had, waardoor het risico te groot was dat ze op jonge leeftijd zou overlijden.

Sarah schrok daar ongelooflijk van. Ze wist natuurlijk dat ze te dik was – en dat ze haar gezondheid en zelfs haar leven riskeerde – maar net als bij zoveel mensen die steeds dikker worden was ze zich er niet écht van bewust dat het werkelijk helemaal uit de hand was gelopen.

Ze legt uit:

“Ik was altijd dik, zo simpel is het. Als kind was ik moddervet, en na mijn kindertijd werd het alleen maar erger. Ik was me daar natuurlijk van bewust, maar tot ik afgewezen werd voor een levensverzekering vertelde ik mezelf dat ik nog altijd vrij gezond leefde.”

Toen ze vervolgens kinderen kreeg besefte ze opeens dat niet langer alleen voor zichzelf leefde, maar ook voor haar jonge dochters:

“Nadat ik mijn kinderen kreeg had ik opeens een echte reden om fit en sterk te zijn. En ik wilde lang leven, voor hen – ik wilde niet dat ik één of andere ongeneeslijke ziekte zou krijgen omdat ik te dik was.”

Vervolgens besloot ze dan toch maar om in actie te komen. Ze at ongezond, ze werd steeds dikker, en paste niet meer in attracties in pretparken… en kon ook nog eens geen levensverzekering krijgen. Dit kon zo niet langer.

En dus ging ze op dieet en begon ze met sporten, dit alles met behulp van Weight Watchers. Het resultaat liegt er niet om: ze verloor letterlijk de helft van haar lichaamsgewicht en is nu hartstikke gezond. Sterker nog, ze doet mee aan hardloopwedstrijden (voor goede doelen) en is nu zélf een Weight Watchers-adviseur.

Hieronder een video over het dieet van Weight Watchers.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Moose

    Sluikreklame voor ww.
    Opzouten met dit soort artikelen!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.