Romantisch! Leraar krijgt hulp van hele klas om zijn vriendin ten huwelijk te vragen

Geen categoriemei 06 2015, 9:09
Veel romantischer dan dit wordt het niet.
Jonathan Holt is een docent aan een middelbare school in Louisiana, Amerika. Hij is 25 jaar oud en heeft een vriendin van wie hij ontzettend houdt.
De vriendin, Iris, is net zo oud als Jonathan en heeft ook nog eens dezelfde baan... op dezelfde school.
Screen Shot 2015-05-06 at 10.01.49
Aangezien Iris dol is op haar baan én haar leerlingen wilde Jonathan hen graag betrekken bij zijn huwelijksaanzoek. Hij legt uit aan Buzzfeed:
"Ik wist dat het een speciaal moment zou zijn - het begin van een episch leven samen - en ik wilde er zoveel mogelijk mensen bij betrekken, omdat de emoties heftiger zijn als je ze met meer mensen kunt delen."
Screen Shot 2015-05-06 at 10.02.05
Jonathan vroeg de leerlingen om zijn vriendin allemaal ten huwelijk te vragen - ze kregen daar een speelgoedring voor. Het moest achterin de klas beginnen, waarna juf Iris langzaam in een stortvloed van huwelijksvoorstellen terecht zou komen. Op het laatst, zei Jonathan, zou hij tevoorschijn komen.
En zo geschiedde: de actie slaagde geweldig. Juf Iris zei - hoe kan het ook anders - 'ja,' en het stel werd onder luid gejuich (en met begeleiding van een band) naar huis gestuurd.
Mooi - ook al omdat het verhaal bewijst dat er wel degelijk goede leraren zijn die een hechte band hebben met hun leerlingen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Students-Help-Two-Teachers-Get-Engaged-Jon-_-Iris-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten