Romantisch: moeder Linda krijgt huwelijksaanzoek op haar eerste Moederdag

Geen categoriemei 10 2015, 14:00
Romantischer wordt het niet.
Dennis had wel een heel mooie eerste Moederdag in gedachten voor zijn vriendin Linda. Ze wonen al zes jaar samen en ze zijn de kersverse ouders van een zoontje van 13 weken oud. Het enige 'probleem': ze waren nog niet getrouwd.
De vader besloot dat het hoog tijd werd om daar maar eens verandering in te brengen. Hij vroeg haar uitgerekend vandaag ten huwelijk door hun zoontje een shirt aan te doen met de tekst 'Mama, wil jij met papa trouwen?'
Voor moeder Linda kwam het aanzoek van haar vriend als een totale verrassing: "We wonen sinds twee jaar samen en hebben een zoontje. Natuurlijk wilde ik graag trouwen, maar ik had verwacht dat hij me over een jaar of vijf zou vragen. Onze liefde was in mijn ogen genoeg." Het aanzoek was "heel romantisch", zegt ze zelf:
"Ik moest in bed blijven liggen, want hij had een ontbijtservice geregeld. Toen ik uit bed mocht komen, lagen er allemaal rozenblaadjes op de trap, ik moest de rozenblaadjes volgen. Toen stond Dennis daar met ons zoontje, die hij had een truitje aan met de tekst ''Mama wil je met papa trouwen?'"
"Ze schoot helemaal vol," aldus Dennis. Dat kan ik me goed voorstellen. Reken maar dat dit de allermooiste Moederdag ooit zal zijn voor Linda. Zoiets vergeet je nooit meer. Fijne Moederdag allemaal!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten