Zwangere moeder van 11 kinderen doet controversiële eis voor baby nummer 12

Geen categoriemei 06 2015, 20:00
Dit is niet normaal meer.
Ze draagt de bijnaam 'baby machine benefits mum', oftewel 'babymachine en subsidiemama' dankzij de Britse krant The Mirror, en die naam maakt ze ook echt waar. Cheryl Prudham is overal in het nieuws omdat zij opnieuw geld wil zien van de belastingbetaler.
De moeder van 11 kinderen is zwanger van een twaalfde kind. Dankzij al die kinderen krijgt ze nu al jaarlijks in totaal 52.000 euro aan toeslagen en subsidies van de Britse overheid. Maar dat is voor haar niet genoeg. Ze wil meer.
Ze wil nu ook dat de keizersnede van haar twaalfde kind wordt betaald van belastinggeld. Waarom? Zoals Cheryl het zelf formuleert: omdat, net zoals beroemde sterren, zij zich "te sjiek" waant om op de gebruikelijke manier haar baby op de wereld te brengen. Citaat:
I know a caesarean costs more, but I don’t care. It’s what I want – it’s my body. I know more about giving birth than most people and I don’t want to put my body through labour again.
I’ve got my pelvic floor back to where it should be and I don’t want to lose it. I did lots of pelvic floor exercises and worked hard. I don’t like ­natural labour – it’s too ­painful and I’ve done it nine times.
It’s so much easier to have a caesarean. Some celebrities say they are too posh to push so why can’t I?
Intussen blijft de hoogzwangere Cheryl vrolijk doorroken en nog meer belastinggeld opeisen:
twitter
(Foto: Twitter)
Cheryl en haar man willen in juli opnieuw met elkaar trouwen en ze willen samen nog meer kinderen krijgen. Hoe ze dat allemaal kunnen betalen? Opnieuw: dankzij nog meer toeslagen en subsidies van de overheid. Je vraagt je af waarom ze nog meer kinderen wil als ze het zelf niet kan betalen.
Deze moeder gebruikt haar kinderen in feite als een grote bron van subsidies en toeslagen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Het erge is misschien niet eens het feit dat ze maar kinderen blijft krijgen omdat ze er dan rijker van wordt, maar dat de overheid het allemaal mogelijk maakt met belastinggeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten