Als een gehandicapte Navy Seal een cadeau zo groot als een huis krijgt zegt zijn reactie alles

Geen categoriejun 16 2015, 9:00
Bo Reichenbach raakte allebei zijn benen kwijt in het Midden-Oosten.
Hij was daar, natuurlijk, op uitzending. Als Navy Seal bevond Bo zich in de meest chaotische plekken, waar moslimextremisten en andere milities Amerikaanse soldaten op allerlei manieren probeerden te vermoorden.
Bo werd geraakt door een mijn en raakte meteen één been kwijt (die werd letterlijk weggeblazen). Het andere been zat nog een beetje vast aan de rest van zijn lichaam, maar het zag er niet goed uit. Sterker nog, toen Bo gewond op de grond lag kon hij alleen maar aan zijn zoontje denken: "Ik was bang dat ik hem nooit meer zou zien."
Gelukkig liep het anders. Zijn kameraden behandelden Bo meteen en redden zijn leven, hoewel hij zijn andere been ook kwijtraakte. Na zijn medische behandeling keerde Bo terug naar Amerika, waar hij op de één of andere manier nog iets van zijn leven moet maken.
In plaats van bij de pakken neer te zitten besloten zijn vader en andere gezinsleden om, samen met Bo, een huis te bouwen. Ze kregen daarbij hulp van een organisatie die zich inzet voor gehandicapte ex-soldaten.
Oh, dat is niet alles: als verrassing voor Vaderdag kreeg Bo onlangs een geweldig cadeau van Home Depot en de Tunnel to Towers Foundation. Kijk de video:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten