Deze bruiloftstaart zonder versieringen ziet er op het eerste gezicht saai uit, maar dan gebeurt er iets spectaculairs

Geen categoriejun 15 2015, 18:00
Bij een bruiloft staat het bruidspaar in het middelpunt van de belangstelling, maar ook de taart krijgt altijd veel aandacht. En niet zonder reden...
De taart is één van de hoogtepunten van een bruiloft. Niet alleen omdat het bijzonder lekker smaakt, maar ook omdat een bruiloftstaart er vaak prachtig uitziet. Versieringen van marsepein, foto's van chocolade, het kan niet op. Alles wordt uit de kast getrokken om van de bruiloftstaart ook echt de mooiste taart ooit te maken.
Daarom ziet deze taart er op het eerste gezicht nogal sober uit. Er staat een leuk kasteeltje bovenop, maar voor de rest zijn er totaal geen versieringen. Saai, zou je zeggen. Maar dan gebeurt er dit:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Interactive-wedding-cake-projection-mapped-from-Disney-Fairytale-Weddings-360p.mp4"][/video]
Wow! De taart blijkt het decor voor een fantastische lichtshow. Er zijn verschillende Disney-karakters te zien, gevolgd door de tekst 'En ze leefden nog lang en gelukkig'. Wat een ontzettend gave variatie op de traditionele bruiloftstaart! De nieuwe techniek "video mapping" maakt dit spectaculaire effect mogelijk.
Wat vindt u? Is dit de toekomst van bruiloftstaarten, of houdt u het liever bij de traditionele taart?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten