Deze monteur repareert je auto sneller dan je met je ogen knippert. De monteur is - inderdaad - een vrouw

Geen categoriejun 25 2015, 15:00
Hoezo, het vak van automonteur is alleen iets voor mannen? Deze vrouw bewijst keihard het tegendeel... op haar zwarte hoge hakken!
Patrice Banks is een vrouw die zich niet zomaar voor één gat laat vangen. Als ze vroeger haar auto liet repareren in een garage, had ze vaak het idee dat de monteurs een slaatje probeerden te slaan uit het feit dat ze een vrouw was en waarschijnlijk niet veel verstand had van mechanica. En dus probeerden ze haar reparaties aan te meten die ze niet nodig had, en werden haar rekeningen hoger dan noodzakelijk.
Maar de nuchter Patrice laat zich niet langer meer bedotten. Ze besloot om zich te wapenen tegen deze geldklopperij en nam op indrukwekkende wijze het heft in eigen hand: ze werd zélf automonteur.
Tegenwoordig is de doorzettende vrouw druk bezig met het doorgeven van kennis over dit vak aan andere vrouwen. Op hoge hakken en met lippenstift op vertelt ze klassen aan meisjes wat ze eigenlijk allemaal zouden moeten weten over auto's.
En waarom ze het doet? Eenvoudig: Patrice zegt dat het niet alleen behoorlijk handig is om zoveel te weten van auto's, maar dat je door de technische kennis je ook krachtig kan voelen.
Kijk zelf maar naar deze stoere vrouw:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Female-engineer-empowers-women-through-Girls-Auto-Clinic.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten