Dit speciale meisje verzamelde jarenlang foto's van Tom Hanks. Nu geeft hij haar de mooiste dag van haar leven

Geen categoriejun 25 2015, 11:00
Soms worden dromen werkelijkheid. Dat was voor dit meisje absoluut het geval!
Sarah Moretti is een bijzonder meisje. Ze lijdt aan autisme en heeft daardoor soms problemen in het dagelijks leven. Maar wat pas écht bijzonder is, is dat zij de allergrootste fan is van Tom Hanks. Ze heeft zelfs een boek gemaakt met allemaal foto's van de beroemde acteur, die ze jarenlang gespaard heeft.
Gisteren had Sarah Moretti de dag van haar leven: Ze bezocht een voorstelling in het Broadhurst theater in New York, waar Tom Hanks de hoofdrol in een toneelstuk speelt. Maar dat was nog niet alles: na de voorstelling nam de acteur de tijd om zijn grootste fan te ontmoeten. Sarah kon haar ogen niet geloven toen haar grootste idool haar backstage kwam opzoeken.
Screen Shot 2015-06-25 at 10.53.14
Hanks bewonderde Sarahs fotoboek, en gaf haar een warme omhelzing. En als kers op de taart kreeg Sarah van hem zelfs een gesigneerde persoonlijke brief. Wat er in de brief staat, weten alleen Tom Hanks en Sarah. Maar dat de Hollywoodster een groot hart heeft voor zijn fans, is duidelijk!
Screen Shot 2015-06-25 at 10.53.18
De ontmoeting tussen Sarah en Tom Hanks werd ook gefilmd. Bekijk hier de ontroerende video:
[video width="480" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Tom-Hanks-Thrills-Autistic-Superfan-Backstage.mp4"][/video]
Wat een fantastische actie van Tom Hanks. Niet alleen is hij een geweldige acteur, hij neemt ook de tijd om zijn fans de aandacht te geven die zij verdienen. Hem kost het misschien maar een kwartiertje, maar zo'n meisje kan nog jarenlang met tevredenheid aan dit prachtige moment terugdenken!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten