Een verliefd stel vroeg Koningin Maxima of ze mochten trouwen. Het wordt pas echt hartverwarmend als je ziet hoe ze deze prille geliefden antwoordde

Geen categoriejun 06 2015, 9:00
Twee reislustige Nederlandse tortelduifjes kunnen hun geluk niet op. Ze vroegen toestemming om te trouwen aan niemand minder dan de koningin. Het antwoord? Dat is niets minder dan prachtig.
Toen Judith Brands en Rick van den Wildenberg een tijdje geleden een rondreis door Argentinië maakten, kwamen ze bij toeval ook uit bij het restaurant waarvan Maxima's broer de eigenaar is. De timmerman aldaar wist te vertellen dat die aanstaande kerst niemand minder dan Maxima zelf langs zou komen voor een bezoek.
Rick zag hier een prachtige kans, en kocht een anzichtkaart. Op deze schreef hij allemaal complimenten over Argentinië en Maxima en vroeg de timmerman deze af te leveren tijdens de kerstdagen. Maar wat hij ook op de kaart schreef is misschien nog wel het mooiste van allemaal: hij vroeg Maxima om toestemming aan hem te verlenen om te trouwen met zijn Judith. Hij zei dat als de Koningin haar persoonlijke zege zou geven, zij zeker met hem zou trouwen.
Rick en Judith gingen verder met hun reis en verloren de kaart aan de Koningin uit het oog. Hun verbazing was dan ook groot toen Maxima inderdaad antwoordde. Eenmaal weer thuis in Nederland vond het verliefde stel deze brief op de mat:
vlcsnap-2015-06-06-08h32m23s57
Het was van de Koningin. Vanuit Argentinië. Ze schreef onderaan de kaart die Rick aan haar stuurde:
"Leuk dat u Argentinië zo fijn vindt! Geniet van uw reis en ik hoop dat ze met u gaat trouwen!"
vlcsnap-2015-06-06-08h35m55s215Maxima voorzag de kaart ook van haar eigen handtekening.
In een filmpje op de Facebookpagina van Judith legt het dolgelukkige stel uit hoe het ging. Ze tonen fantastische foto's van hun wereldreis en besluiten met het huwelijksaanzoek van Rick. Inderdaad: een aanzoek. Want toen de kaart van Maxima binnenkwam - met goedkeuring voor hun bruiloft en al - kon dat natuurlijk niet meer uitblijven.
[video width="426" height="320" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/11030580_871646266225141_825967335_n.mp4"][/video]
Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de bruiloft dan ook in volle gang. Aan de gastenlijst wordt de laatste hand gelegd - en uiteraard mag onze Koningin ook komen. Of ze van de uitnodiging gebruik maakt? Judith en Rick tonen zich optimistisch:
,Ze zal wel niet komen. Maar ja, dat dachten we van de kaart ook...''
Wij duimen uiteraard met ze mee dat ze koninklijk gezelschap krijgen op de gelukkigste dag van hun leven. Wie weet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten